Кирца
Монк
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 7.051
- Поени од реакции
- 2.289
Може во живо да се игра?Прегледај го приврзокот 138210
За бетсити незнам, ама денес сефте правам со моцарт, за проба на мали квоти прееска добитен, сега по сериозно
Може во живо да се игра?Прегледај го приврзокот 138210
За бетсити незнам, ама денес сефте правам со моцарт, за проба на мали квоти прееска добитен, сега по сериозно
Мислам дека број на лична карта бараа податоци нормално име презиме адреса град... телефонски број , не сум сигурен за бројот од лична карта али мислам дека тоа требаше пред 2 години се имам зачленето заборавив што требаше , и да уплата се врши само преку скрил минимум депозит е 2 евра, минимален влог на тикет е 0.5 евра и може да ги подигниш парите 72 часа откако ќе направиш депозит т.е после 3 дена од депозитирањето.Procedura na zaclenuvanje ?sto konkretno treba ?
ДаМоже во живо да се игра?
Потполнуваш пристапница сите податоци од лична карта ти праат картичка се регистрираш на страната ја активираш картицата на страната и уплаќаш у банка , за 1 ден парите ти се на сметка за кладење, уплатници они даваат.Procedura na zaclenuvanje ?sto konkretno treba ?
За колку време ја даваат картичката? само тоа ме кочи да почнамДа
Потполнуваш пристапница сите податоци од лична карта ти праат картичка се регистрираш на страната ја активираш картицата на страната и уплаќаш у банка , за 1 ден парите ти се на сметка за кладење, уплатници они даваат.
имаат и брошури и е топ објаснето, влези во моцарт, права ствар е за мене
Одма ти ја креираат на лице местоЗа колку време ја даваат картичката? само тоа ме кочи да почнам
Чарено Буста, Монфилс, Баутиста, Гарсија Лопез, Клизан.Тенис за утре предлози?
@Stefan-kobe
Не се нервирај,пиши го Донта Смит 11,5+ (Хапоел) и Бертанс 15,5+ (Билбао) и лапај си .Wall 18.5+
Okafor 17.5+
Aldridge 16.5+
Hayward 22.5-
Butler 23.5-
Paul 22.5-
Durant 28.5-
Curry 28.5-
Od celava ponuda nemozes 3 para da odberes .
Smesno natprevaruvanje,otkako padnav na Bonn,ne gi igram veke .Не се нервирај,пиши го Донта Смит 11,5+ (Хапоел) и Бертанс 15,5+ (Билбао) и лапај си .
Другар зошто на Лил квотата е 1.85, а играат 16то пласиран против 5то пласиран? Знам дека Лил се поголемо име од Каен, ама имаат 5 победи во 23 натпревари сезонава. Има нешто повредени, некоја позитивна или негативна серија кај едниот или кај другиот или ??
Нешто друго од европскиов баскет? Играчи, тимски поени..Не се нервирај,пиши го Донта Смит 11,5+ (Хапоел) и Бертанс 15,5+ (Билбао) и лапај си .
Не прашувај. Исто ко некој аматер.dali go gleda nekoj Monfils kako igra