Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.832
Поени од реакции
42.476
vo koj nov?
moze samo nekoe cameo ili prefrlanje na titulata vrz noviot da se pojavi
izjavi creg deka veke nema da snima bond, preteski mu bile I zamaranje, na posledniot I se povredi kvalitetno...
daj link od izjava, inace noviot nema naslov seuste, ja sto procitav e deka producentite mu ponudile da igra vo uste dva novi bond filmovi no seuste ne se odlucil.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Мислам дека ова е последниот филм како Бонд за Даниел. Јас сеуште не сум го гледал Спектре мене skyfall ми беше најдобар од серијалот на Даниел до сега

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Не знам за вас, ама има некои режисери чии филмови не сакам да им ги имам изгледано, па така пример чувам по некој филм од режисерот, за во некое „подобро време". И така го пролонгирам пролонгирам задоволството дури да решам да седнам и да догледам. И официјално завршив со Хичкок. Frenzy ми беше оставен како последен филм. Одлично мадафака трилерче. Секое понатамошно гледање ќе ми биде репризирање.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам за вас, ама има некои режисери чии филмови не сакам да им ги имам изгледано, па така пример чувам по некој филм од режисерот, за во некое „подобро време". И така го пролонгирам пролонгирам задоволството дури да решам да седнам и да догледам. И официјално завршив со Хичкок. Frenzy ми беше оставен како последен филм. Одлично мадафака трилерче. Секое понатамошно гледање ќе ми биде репризирање.
хаха и ја до вчера глеав Хичкок, исто ко ти, остаив неколку за 3 дел :D
Првиот дел пред некоја година со класиците, сега тие од втора класа да ги наречам и за друг пат ги остаив film-noir-ите негови.
И ја со Frenzy завршив :icon_mrgr: одличен филм. Доста поразличен од постарите негови. Истотака и Rebecca i Suspicius прекрасни. (y)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Thank you, Cam,for this delicious dinner.It could be like this every night.Yes, that would be nice,but I need a husband,not a wife.I would like to be a husband,but my wife won't let me.Your wife would let yoube a husbandif you made it possible for her to just be your wife.He wants her to be a wife,but she insistson being a husband who makes me be his wife.

Хахахахаа

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Само што го изгледав Inception моментално имам еден голем прашалник на глава што ми се дешава незнам. Ама филмов е ногу голем мајндфак што се прашувам сега дали е ова реално хахахахахахах. OK CHRISTOPHER U WIN ! :facepalm:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Предложете јак филм со специјалци, спасување на заложници, претседатели, нуклеарни бомби и такви работи. По можност 3-4, да не се погоди некој да го имам гледано. :свиркам:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Предложете јак филм со специјалци, спасување на заложници, претседатели, нуклеарни бомби и такви работи. По можност 3-4, да не се погоди некој да го имам гледано. :свиркам:
White House Down, Sicario, Shooter, Lone Survivor

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Elite Squad, Inside Man ?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Unthinkable e close enough.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.846
Поени од реакции
36.906
Не ги бива нешто годинава странскиве кандидати за Оскар. Единствениот што ми направи мерак, германскиот Labyrinth of Lies - не го номинираа. За Mustang имав ептен високи очекувања - ме разочара, а само што го гледав и Theeb - и тој потфрли. Чекам превод за A War, The Fencer и The Brand new Testament, a Son of Saul и Embrace of the Serpent се надевам ќе ги дочекаме некогаш.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
Не ги бива нешто годинава странскиве кандидати за Оскар. Единствениот што ми направи мерак, германскиот Labyrinth of Lies - не го номинираа. За Mustang имав ептен високи очекувања - ме разочара, а само што го гледав и Theeb - и тој потфрли. Чекам превод за A War, The Fencer и The Brand new Testament, a Son of Saul и Embrace of the Serpent се надевам ќе ги дочекаме некогаш.
A war онака од негледано ич не ми изгледа арен. Единствено за колумбискиот и унгарскиот имам некое очекување. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom