- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.798
- Поени од реакции
- 70.610
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A Невил во Скај, да видиме и тогаш дали ќе јаде бурек за формации, тактики и менаџери, откако виде дека има разлика фудбал од тв и фудбал од клупа да водиш.а Пелегрини во Валенсија, најверојатно.![]()
Кај е сега Стелт планинарот кога му викав пред два месеци дека Пеп е во Сити веќе печен.![]()
Tе чекам да ти помине ПМС, па после да ти го збиберам во планинарски дом. Стварно не знам кој к*р ти е со вреѓањево ничим изазвано. Бот е за машки, тебе не знам како да те наречам, ебате беља у искомплексираната. Тоа смајлито испечати си го на 3Д принтер и седни на него.
Да не испадни дека ја бранам, ама стварно не го личи машко да користи вакви термини. Посебно не пред толкав број на "гледачи". И не знам што сакаш да постигниш со муабетов? Јас колку што гледам таа воопшто не употреби навредлив збор па ти да го пишуваш ова.
Девојчево не е со сите овие денови, не само на оваа тема, во Кладилница се уби од пцуење кон мене. Тука само ја прели чашата. Планинар на брат и дома да вика.
A Невил во Скај, да видиме и тогаш дали ќе јаде бурек за формации, тактики и менаџери, откако виде дека има разлика фудбал од тв и фудбал од клупа да водиш.