Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
а Пелегрини во Валенсија, најверојатно. :cautious:
A Невил во Скај, да видиме и тогаш дали ќе јаде бурек за формации, тактики и менаџери, откако виде дека има разлика фудбал од тв и фудбал од клупа да водиш.

Кај е сега Стелт планинарот кога му викав пред два месеци дека Пеп е во Сити веќе печен. :kuracc:

Tе чекам да ти помине ПМС, па после да ти го збиберам во планинарски дом. Стварно не знам кој к*р ти е со вреѓањево ничим изазвано. Бот е за машки, тебе не знам како да те наречам, ебате беља у искомплексираната. Тоа смајлито од постот испечати си го на 3Д принтер и седни на него.

Последно уредено:
Tе чекам да ти помине ПМС, па после да ти го збиберам во планинарски дом. Стварно не знам кој к*р ти е со вреѓањево ничим изазвано. Бот е за машки, тебе не знам како да те наречам, ебате беља у искомплексираната. Тоа смајлито испечати си го на 3Д принтер и седни на него.

Да не испадни дека ја бранам, ама стварно не го личи машко да користи вакви термини. Посебно не пред толкав број на "гледачи". И не знам што сакаш да постигниш со муабетов? Јас колку што гледам таа воопшто не употреби навредлив збор па ти да го пишуваш ова.

Да не испадни дека ја бранам, ама стварно не го личи машко да користи вакви термини. Посебно не пред толкав број на "гледачи". И не знам што сакаш да постигниш со муабетов? Јас колку што гледам таа воопшто не употреби навредлив збор па ти да го пишуваш ова.

Девојчево не е со сите овие денови, не само на оваа тема, во Кладилница се уби од пцуење кон мене. Тука само ја прели чашата. Планинар на брат и дома да вика.

Девојчево не е со сите овие денови, не само на оваа тема, во Кладилница се уби од пцуење кон мене. Тука само ја прели чашата. Планинар на брат и дома да вика.

Дури и да е така, изразот не ти е добар. Барем јас не би играл така. :)

A Невил во Скај, да видиме и тогаш дали ќе јаде бурек за формации, тактики и менаџери, откако виде дека има разлика фудбал од тв и фудбал од клупа да водиш.

100% ке престане. Мислам, глупо е. По 2 децениска кариера да сфатиш дека има разлика од аналитичар до тренер, стварно ке му дојде како шок.

@STEALTH не биди сељак бе! Така ли се однесува со жена!? Ќе навредуваш жена!? Ужасен си! Тоа не е начин на кој што се однесува еден џентлмен.

Неубаво изгледа,предлагам да се избрише постот на Стелт. Понекултурно,амин.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom