Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ко муви без глави се Валенсија, тотално дезорганизирани.

Валенсија 1 Т1 ... 2,15 коеф. Трупајте куќи дворови викендици , се шо имате у облик на недвижнини па може и у облик на движнини , на пример жените. :pos:

Секој што игра на поголеми уплати ќе стави на Валенсија и ќе кулира викендов. Никакви комбинации не се потребни со мртвите Рома.
На овој Невил не би му дал македонската репрезентација да ја води , камоли Валенсија.
i tvoive da ne bea za smetkite

Kakvi loshi rezultati deneska , na edno lifche Feenord, na drugo Valencija, na treto lazio 2+..pepel :D

На Негредо не му посакувам да му се скрши нога туку двете нозе да му се искршат да му ебам дебилот какви шанси промарши.

ноле јуве и баерн 2,2 коеф.. најлесно дуплање после оние 2 што ги имав во ЛШ со барса/баерн/челзи...

Комбинација од лош тренер, два играчи во фаза на распаѓање (Негредо и Фегули), еден тон играчи што се сув просек (Данило, Бараган, Парехо, Родриго) и еден мајстор кој што го тупи до максимум (Гомеш) и сето тоа проткаено со немање среќа доведоа до оваа катастрофа. И мене ми беше најсигурна викендов, али тоа не мора ништо да значи.

Ги имав на дубл со Верона Х2 и 0-3, 3,25 квота си дојде овие дебиливе не.

така би требало,но да е во форма Валенсија не би бил поголем од 1.30-1.40 коефицентот за победа,на овој дуел ќе им недостига најдобриот стрелец Алкасер.........ќе видиме како ќе испадни
0-1 :sekc:

Nikoj nishto ne komentira za Germanija shto stanaa Evropski prvaci ?! :D

Знае некој дали ќе игра Милсап. Не ми ја дава на телефон cbssports injuries за нба, матер им јебем.
Ако игра е минус лесен.

Сити, Палас, Хул, Евертон, Баерн, Динамо Дрезден, Виљареал, Наполи, Рома и Панатинајкос.
99коеф

Викенд ливче. Аирлија

За друг пат да знајте кој да слушате :D

Знае некој дали ќе игра Милсап. Не ми ја дава на телефон cbssports injuries за нба, матер им јебем.
Ако игра е минус лесен.
gametime e ,али ќе игра изглеа.. се мислам и ја да го пуштам минус со кемба и вигинс плусови

Ајде Гент уште вие за добивка, не заебавајте работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom