G
Goldie
Гостин
Хрватска да тепа против Норвешка ми изгледа како одличен тип, 1.7 коеф ќе оди ова на поголема сума.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
0-1Могуче ли е дека Наполи ги нема тепано на Емполи 16 години? Дали и денеска ќе го изедеме на Наполи да си ја одржат традицијата?
Cambur i Herenven daj klajte uste po eden gol,mamicata vasa !!![]()
Od cela holandska liga se fativ za Vitese,se plasev od AZ i Zwole na golovi,begam od Porto,i se fakam za Vitese ..bel den da ne vidat .
Vcera kakvi rezultati ispadnaa Nba igraci,toa e cudo,kakva vecer,pocnuvajki od Okafor -,Curry-,Coussins -,Irving +,Parker +,bas ja koga ne gi igram,tie ispagaat,i bas pisav u temava za Irving,Parker i Curry,no koga se raspravas za bzv muabeti ke ide u nepovrat,ti ibam srekata .nad 10 tiketa od drugari dobitni so nba tipovi,i nieden pod 6000+den..
Denes Juve 2
Napoli 1
Cambur gg3+
Valencia 1
1000den.
Za vecer Nba tipovi
Wiggins 19.5+
Lillard 22.5+
Kemba 21.5+
I mozebi Butler 21.5+,u strasna forma e,no protiv Clippersi ima samo 13ppg,no edino ke go pustam ako ne igra Rose,Kemba e eden od posigurnite,Jefferson,Lin i Batum ne igraat .
Lillard ima dobri brojki protiv Minnesota,i isto tuka negde e i Wiggins protiv Blazzersi .
Ми го зеде здравјето Зверев, го искомбинирав со Наполи 1+ пп и Евертон 1+ пп ама за џабе.за 45 минути ти почнува М.Зверев - Д.Браун имаш добар коефициент за кец 1,55 во спортлајф,Зверев е подобар на сервис а и во размената,треба да го пребие денес[DOUBLEPOST=1454240827][/DOUBLEPOST]
ЕДИТ преправен е во 13 часот(така се води во спортлајф),закажан беше во 13 и 30(на лајвскор)
шо да кажам резил се напрај зверката водеше 1-0 во сетови имаше потврден брејк во втор сет и СЕРВИРАШЕ ЗА МЕЧ ваков сервер да пропуштиМи го зеде здравјето Зверев, го искомбинирав со Наполи 1+ пп и Евертон 1+ пп ама за џабе.
Давај за вечер некој тенис што ти е посигурен да склопам 2-2.5 коеф за уште една тура.
Трагедијата почвит од ко ќе ми текнит дека со парите за сметки шо ми ги пратија ги уплатив тикетиве [emoji14]oa:Тикет 1
Селтик 2
Челзи 2
Гент 1
Реал 1
Ајакс 2
Коеф 3,8 уплата 1000
Тикет 2
Јувентус 2
Валенсија 1
Волфсбург 1
Бенфика 2
Коеф 5,2 уплата 500.