Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Измислен е Чоло за да го расплачи Мек Нер од тренинзите. :)

Не е за кај нас баткава, иако е страшен тренер.
Депај мислиш?
Не може да не те нервира Депај што кога напаѓа противникот од негова страна ич не се замара и со одење се враќа назад.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Симеоне е ѕвер од тренер, многу пати напишав до сега. Па Саул, Гризман, Караско сега тој стоперот што игра со Годин заедно Хименез, тоа се играчи што сам си ги бира, точно знае што му треба. Кога би бил Чоло тренер на Јунајтед уште во првиот ден на било кој трансфер период ќе се купат 2ца стопери.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.860
Поени од реакции
21.706
Ќе сме го купувале Санчез :D и сега што правиме !!!!!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.920
Поени од реакции
40.888
Покрај сите проблеми у клубов, и не ефикасност и не бркање на пијаницава, мене едно нешто не ми е јасно...каде по ѓаволите е Gose007?

R

red.devil

Гостин
Покрај сите проблеми у клубов, и не ефикасност и не бркање на пијаницава, мене едно нешто не ми е јасно...каде по ѓаволите е Gose007?
Преговара за Банега. Слушнал дека ќе ја напушта Севиља и решил работите да ги земи во свои раце.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.920
Поени од реакции
40.888
Преговара за Банега. Слушнал дека ќе ја напушта Севиља и решил работите да ги земи во свои раце.
Јас сега прочитав дека е можно да се пресели во Интер, и одма ми текна на него. :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.566
Поени од реакции
8.169
Денеска е deadline-от или утре, пошто денес е недела банките не работат?Надежен сум дека ќе купат некој, евентуално овој Санчез од Бенфика прочитав на неколку места демек ќе се обиделе да го купат.Како и да е дебили се, барем некој млад перспективен да земеа што ќе може да ротира и колку толку да помогне...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.860
Поени од реакции
21.706
Денеска е deadline-от или утре, пошто денес е недела банките не работат?Надежен сум дека ќе купат некој, евентуално овој Санчез од Бенфика прочитав на неколку места демек ќе се обиделе да го купат.Како и да е дебили се, барем некој млад перспективен да земеа што ќе може да ротира и колку толку да помогне...
санчез е следниот роналдињо :)

Kajgana Shop

На врв Bottom