Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се зафркавате за Санчез ама ете пуштете вечер во 20.15 на СК3 игра Бенфиак и гледајте го малце. :D
После Марсијал ја за никој анонимус не се заебавам :D

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
За Марсиал се сеќавам го имаше уште на ФМ 11, страшен беше и мислев дека е реген, за да летово дознаам дека навистина постоел. :icon_mrgr:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Се зафркавате за Санчез ама ете пуштете вечер во 20.15 на СК3 игра Бенфиак и гледајте го малце. :D
Се шaлиме де...Рекoв јaс и претхoднo...Не гo пoзнaвaм кaкo штo не гo пoзнaвaв ни Мaрсиaл, a aкo гo дoведиме некa биде кaкo негo.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Се шaлиме де...Рекoв јaс и претхoднo...Не гo пoзнaвaм кaкo штo не гo пoзнaвaв ни Мaрсиaл, a aкo гo дoведиме некa биде кaкo негo.
Епа јас не го знаев Марсијал и признавам, бев во шок кога го купија за толку пари :D Ама Санчез го гледам често и затоа ви кажувам дека е добар, мене не ми се веруваше дека има 18 години.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.862
Поени од реакции
67.394
За Марсијал не јадев чоколатки ради ситуацијата со Де Геа.

Иначе, дечкиве се надминуваат со секое ново видео.
Се наежив у пм... ме потсеќа стилот на песнава на SOA соундтракот.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Епа јас не го знаев Марсијал и признавам, бев во шок кога го купија за толку пари :D Ама Санчез го гледам често и затоа ви кажувам дека е добар, мене не ми се веруваше дека има 18 години.
Епa ти верувaме кo тaкa...Акo не е кaкo штo кaжувaш немaш прaвo нa скaутинг xD

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Епa ти верувaме кo тaкa...Акo не е кaкo штo кaжувaш немaш прaвo нa скaутинг xD
Сега некогаш може и грешка претстава да ствара послабата лига, но дели тој од сите на теренот, заедо со Гаитан :kuracc:

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.862
Поени од реакции
67.394
Ja има Хитлеров таа среќна ѕвезда да му се паѓаат вакви тимчиња...

S

silmarillion

Гостин
Ги глеав сеа Реал и побарав кога последен пат некој дал хеттрик од кај нас во ЕПЛ и испадна РВП 22.03.2013 . Скоро па 3 години :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ги глеав сеа Реал и побарав кога последен пат некој дал хеттрик од кај нас во ЕПЛ и испадна РВП 22.03.2013 . Скоро па 3 години :)
Педерски беше од Руни лани на Енфилд, на Мата што не му ја препушти топката за пеналот.

R

red.devil

Гостин
Педерски беше од Руни лани на Енфилд, на Мата што не му ја препушти топката за пеналот.
Загорен беше пустиот да ја прекине лошата серија - до некаде го разбирам, еве сезонава кога постигна гол, скина 11 годишен пост на Енфилд. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom