Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат не се сите ко тебе да ги глеаат сите утакмици па да знаат, се збунил нешо дечкото.
А извини мислев како Меси е. Еднаш в кафич го видов само.
Незнам шо не ви е јасно, на Салах му е потребен аеродром за да напрај нешто. Прилично е ограничен технички.[DOUBLEPOST=1454174794][/DOUBLEPOST]
Eпа ваљда Де Роси ќе се врати у средина да игра со Пјаниќ место тој Ванкуер.
А Раџа му е нов Симоне Перота :D а Флоренци нов Тадеи :D
Пероти можи да му е нов Перота[DOUBLEPOST=1454175030][/DOUBLEPOST]
Е убо де :D
Муабетот ми е дека ќе се загубит на таа позиција.

Цела формација нема никаква логика. Имат играчи за милион подобри и поасални формации тој глумит лудило.

Sent from my D2403 using Tapatalk
Незнајш дека сите играчи на Рома се поливалентни? Слушам Шчесни напаѓач ќе го праеле.
Наинголан ти е измислен трекватриста. Флоренци одбрамбен.
Тоти, официјален сликар

таа слика со формацијата нема врска, нема баш така да се игра, ма да и мене не ми се свиѓа што го пуштил Раџа напред да брка и врше пресин, кога може да и ги замени местата со Пјанич, башка јас лично ама ич не ја сакам формацијата со тројца дефанзивци

UFFICIALE

3-5-2:
Szczesny; Manolas, De Rossi, Zukanovic; Rudiger, Nainggolan, Pjanic, Keita, El Shaarawy; Salah, Dzeko.

Манолас, Де Роси и Рудигер централни, тоа е ОК, офанзивни бекови лево Зуканович(вајда Дигне го одмара или се повредил) и Салах десно, тука ќе видиме Салах што ќе покаже(уште пробувам да најдам некои сличности со него и Матри,ама не можам), средина веројатно со Пјанич и Кеита до Раџа пред нив(можеби ќе му текне па ќе ги замени Раџа и Мире) и Шарави како полушпиц со Џеко како најистурен..

Едно е сигурно, се виде протув Јуве како веднаш одбраната изгледаше постабилна, овој тим мора да се консолидира, стабилизира и да почне да победува, а 3-5-2 за мене е нешто како сигурна варијанта, а не некое експериментирање..

Бројките од офсајд скандалот
CZs1krGWQAQrBEz.png

River Plate claim Fiorentina “changed the figures” during talks for Emmanuel Mammana, so they turn to Genoa’s Sebastien De Maio.

It’s reported the negotiations broke down in Argentina last night when a €8.5m offer was not considered enough for the 19-year-old.

“The talks for Mammana have definitively been abandoned,” River Plate President Rodolfo D’Onofrio told Radio Bruno.

“We had reached an agreement, but at the moment of closing the deal Fiorentina changed the figures and so we decided to let it go.

“It was not professional behaviour. It’s a shame that such an important club as Fiorentina should behave this way. They ought to tell the truth.

We told Fiorentina that Mammana cost €10m, the Viola offered €9m and we accepted. Then last night they said they were at most willing to give us €3m. Fiorentina really lost face in this whole situation.”

О.о

Последно уредено:
Тргна возот кај Јуве, како му се наредија коцките, еве го и Мората распали.
Во ваков ритам и со ваква форма имат шанси да го исфрлат Баерн од ЛШ.

Срцки Интер, Мората го вратија каков што треба да биде :D .

Стефи, полека, да не претеруваме.

Срцки Интер, Мората го вратија каков што треба да биде :D .

Стефи, полека, да не претеруваме.
Зошто да не, Јувентус моментално секој можи да победи, во налет се а Баерн еден месец во зимски сон беа. Не се во препознатлива форм плус одбраната му е тенка откако се повреди Боатенг.

Киево, Удинезе, Сампдорија, Карпи, Интер и Баерн не е исто. [emoji51]

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom