НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кажи ми, дали имаше потреба од ваков коментар? :D
2 месеци играа без Херисон Барнс. Играч кој му е многу битна алка во екипата (и затоа игра стартер, нормално). 4-5 утакмици не играше Кари, исто толку не играше и Томсон. Грин не играше 2-3 утакмици и пак победуваа. А ајде кажи ми кој му се повреди на Кливленд па имаат 4 пати повеќе порази од ГСВ? Мислам дај соберете се, не бидете смешни со коментариве. ГСВ има 4 порази оти е барем една класа над сите екипи сезонава а и таа пред неа.

bez trener pola sezona,pa prvo trojkite srekni bile sea ne bile bolni zdravi bile gospod da cuva :D prifati ja goleminata i soocise so faktot deka deckite se u druga dimenzija ko na helium se polesna igra neam oseteno[DOUBLEPOST=1454125615][/DOUBLEPOST]Wade 3ta po red clutch 4ta cetvrtina

Последно уредено:
bez trener pola sezona,pa prvo trojkite srekni bile sea ne bile bolni zdravi bile gospod da cuva :D prifati ja goleminata i soocise so faktot deka deckite se u druga dimenzija ko na helium se polesna igra neam oseteno[DOUBLEPOST=1454125615][/DOUBLEPOST]Wade 3ta po red clutch 4ta cetvrtina
Зошто го деградираш Лук Волтон? Можеби не беше добар играч но како тренер има голем удел.

Мене ми е јасно играчи ко Коби,Леброн Џордан да доминираат.Али фасцинирачки е како еден плеј ко Кари ебе све пред себе.

Кажи ми, дали имаше потреба од ваков коментар? :D
2 месеци играа без Херисон Барнс. Играч кој му е многу битна алка во екипата (и затоа игра стартер, нормално). 4-5 утакмици не играше Кари, исто толку не играше и Томсон. Грин не играше 2-3 утакмици и пак победуваа. А ајде кажи ми кој му се повреди на Кливленд па имаат 4 пати повеќе порази од ГСВ? Мислам дај соберете се, не бидете смешни со коментариве. ГСВ има 4 порази оти е барем една класа над сите екипи сезонава а и таа пред неа.
Не бе, кога ќе ја видиш големата слика еден од најздравите тимови се... добар клупа имаат па не се приметува :D

Не бе, кога ќе ја видиш големата слика еден од најздравите тимови се... добар клупа имаат па не се приметува :D

Епа многу јасно е дека за да имаш само 4 порази досега, мора екипата да е поприлично здрава. Ама докажаа дека и во периоди кога имаа повредени играчи пак победуваа. Ако оваа генерација на Булси ја заобиколеа повредите, можеби досега ќе беа шампиони. Така да, нема оправдувања во повредени играчи. Шампионска екипа е таа која може да се снајде во сите можни услови.

Епа многу јасно е дека за да имаш само 4 порази досега, мора екипата да е поприлично здрава. Ама докажаа дека и во периоди кога имаа повредени играчи пак победуваа. Ако оваа генерација на Булси ја заобиколеа повредите, можеби досега ќе беа шампиони. Така да, нема оправдувања во повредени играчи. Шампионска екипа е таа која може да се снајде во сите можни услови.

Мене ми е јасно играчи ко Коби,Леброн Џордан да доминираат.Али фасцинирачки е како еден плеј ко Кари ебе све пред себе.
Да продолжи ова да го прај 6-7 сезони ќе збораме тогаш ама засега е НА СРЕЌА.. Шутерите имат вакви периоди.. Лани нели Корвер се живо годеше па и ол-стар го зедоја.. Сега незнам дали уште во лигата е.

Да продолжи ова да го прај 6-7 сезони ќе збораме тогаш ама засега е НА СРЕЌА.. Шутерите имат вакви периоди.. Лани нели Корвер се живо годеше па и ол-стар го зедоја.. Сега незнам дали уште во лигата е.
хахахахахаахахахахаахахахаххахахахахахаха :vozbud::vozbud::pos::pos:

Ејјј не ми се верува колку го храните тролот. Остајте го прокрастринаторот, едно време нешто знаеше да каже шо држи вода, сеа шо му го нема грифин, отиден е скроз со памето и затоа трола.

Кари руши пред себе 3-4 сезони. Сите граници кога тројките се во прашање ги помести. Или играчи како Реј Ален или Реџи Милер и тие погодувале на среќа? :D

Кари руши пред себе 3-4 сезони. Сите граници кога тројките се во прашање ги помести. Или играчи како Реј Ален или Реџи Милер и тие погодувале на среќа? :D
Во право сте и вие и он, сепак треба да помине време за да се стави со нив во иста кошница, не знаеме како Стеф би го носел тимот на грб доколку е еве да речеме тимот дно. Лебронот на почеток на кариера со никаков тим до кај сѐ не стигна.

Kakvo pederiste e ovoj Ibaka...

12645083_10156491469820788_6436319762103011559_n.jpg

Како победуваа со повредени играчи, Грин 2 утакмици паузираше и се стресија одма. Булси да имаа офанзивен тренер имаа одлични шанси тогаш со Бузер и Корвер кој се слаби дефанзивци и буквално се изгубија во Чикаго.

Кој хумор човече, како се изнасмејав низдома со муабетов.. :)

Значи зборам за ова формата шо ја има откако почна сезоната (3 месеци).. Претходните 3 сезони му беа доста добри но не му беа 'all-time great'.. Вакви периоди на доминација имале скоро сите суперѕвезди.. Сепак треба да се почека малку пред да се спореди Кари со најдобрите на сите времиња.. Колку шо памтам истото со Роуз го праевте

Сакам да кажам Кари е моментално на Џејми Варди левел.. Треба уште многу да лапа

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom