Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Стоунс, Лапорте, Маркињос кого било од овие да земат би било ептен добро со оглед на тоа дека Дели факинг Блинд ни игра централен дефанзивец а тој не е способен да игра за Витесе а не па за Манчестер Јунајтед. Тој е тежок шлајм и тим како Манчестер не треба да си дозволи Блинд да биде стандарден првотимец. Можда нашите критериуми се опаднати последно време ама Камерон покажа многу повеќе на лев бек отколку Блинд што има изиграно на таа позиција. Јанузај, Лингард, Фелаини можда се океј за на клупа ама не смеат да влезат во игра пред Мата, Мемфис и Ерера. На вчерашниот натпревар стартната позиција на Ерера беше 10 ка и беше тотално изгубен во прво полувреме, откако го повлече поназад почнаа да играат фудбал ама и после тоа опадна темпото. Во глобала комплетно погрешна тактика вчера и наптревар во кој немавме скоро ниту една посериозна шанса а богами тоа не смее да си го дозволи тим од рангот на Манчестер Јунајтед. Управата сериозно мора да размисли на таа тема и да сменат нешто во врска со тоа.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
:sramezliv:

Аи,аи......Најде да ме критикува 'фан" на Манчестер Јунајтед, а таа ИМАЛА попаметна работа во времето кога Манчестер играл, па после овде есеј пишува како јас не сум бил во право и праве работи за да ме игнорираат. :facepalm:
Жално, жално, јас секој натпревар со нетрапение чекам да почне, а таа имала попаметна работа во тие 2 часа од тоа да го гледа Манчестер. Одсекогаш сум ги имал мислењето дека вие женските што се самопрогласувате за фан на некој клуб, не сте толку заразни од оваа "фудбалска болест".

Вчера 10 минути пред да започне натпреварот ми се јави еден другар да одиме за Србија, јас му реков дека ќе игра Манчестер нема да може. А оваа имала попаметна работа во тој момент. :sramezliv:

Некој на резултати го прател Манчестер, некој на ливескоре, па потоа ми кажуваат дека биле многу големи фанови на Манчестер, а јас сум немал блага веза што е доброто за Манчестер. Патетики.
После секој кикс ме тражите да ви објаснувам зашто не сме победиле, демек јас сум виновен за тоа, а кога победиме мир и ќут е. 2 страни се испишат во рок од 3 дена, а кога не победуваме по 101817 страни и кукате овај да се купи, онај да се продаде... Епа тоа така не иде. Трансферниот период ми е најомразеното нешто во фудбалот пошто 95 посто од работите кои ги напишете се тешки и големи филмови овде на форумов, а и онака по цел интернет.

И друг пат гледај си ја утакмицата, па после критикувај ако има потреба, или можеби и тогаш ќе имаш попаметна работа па нема да ја гледаш.:sramezliv:
Мајсторе ти си за лечење зарем не сваќаш? Од такви ко тебе и пијаницата на клупа не не бидува, гитла ајде.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.542
Сaмo 6 пoбеди сме имaме oд Нoември нaвaкa...Смешки сме еј. Среќa кoнкурентиве се бoрaнијa пa пaк држиме чекoр зa тoп 4.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.568
Поени од реакции
8.178
не знам кај прочитав, до ова коло ван гал има исто бодови со мојс и десетина голови помалку...Шала на страна, со Мојс барем не задремувавме на утакмица имаше по некој гол и напаѓаа повеќе, а со ова мулево едвај до шеснаесетник се стига.За лани не коментирам, колку толку подобро изигра и со дискутабилно полош тим(од аспект на небаланс на тим и премногу роатции поради повреди) ама годинава е тешка катастрофа.

Инаку се поверојатна е тезата дека Фергусон го поддржува ВГ за да ја задржи моќта во клубот во однос на Вудвард и му не го мириса многу Вуди, зошто Вудвард ни еден од трансфер желбите на Мојс не му донесе и имаше киксови со некои трансфери со што Мојс фејлна.+ на тоа е што не му беше дадено доволно време на Мојс(според Ферги).

Да се разбереме, многу сум благодарен што ВГ направи чистка во клубот од непотребни дрва и пијавици, и дефинитивно гради добар тим, ама другиот дел поготово мен менаџментот му е катастрофа.Криво ми е што вака испаднаа работите зошто способен е лудиов на големи работи плус ко да е роден за големи натпревари.

S

silmarillion

Гостин
Манчестер па две скалила подоле се друго? Дечко ако немаш фамилија и секојдневни проблеми, помири се со фактот дека не си џибер од Stretford, него дека си од Пехчево :) Мислам правење поголем енглез од енглезите немој. Сите сме фанови, сите го сакаме клубот али и тие таму што ги гледаш не паѓаат у трансови ко ти овде.

Тоа банерот Манчестер, деца жена па све надаље треба да имаш 12 години за да го сфатиш пресериозно. На гостовање идат да се тргнат од жените за да можат да се нашмркаат и да се изнаебат курви (гостовање PSV пример али ај друга прилика). Да беше прав хард кор ќе донираше бубрег да се домкнеш до Манчестер и ќе се понудеше кај газдава на Bishop Blaize да переш тањири :)))

Така да опушти се и уживај во годините што идат, ќе биде боље :)

DoYouEvenPitchBro

How you doin'?
Член од
10 август 2015
Мислења
444
Поени од реакции
273
Luckhurst во повеќе навρати пишува деκа аκо се оди со недоκажан тρенеρ тоа да биде Џојс тρенеρот на ρезеρвите а не Гигс

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
"WASHINGTON, D.C. -- Desson Thomson, a lifelong Manchester United fan who moved to the US from England in the 1970s, was briefly detained by District Police on Saturday. A spokesperson confirmed receiving multiple 911 calls from concerned neighbours describing a "crazed" half-naked man wearing a green and gold scarf repeatedly screaming "ATTACK! ATTACK! ATTACK ATTACK ATTACK!" as he shovelled show from his walk. The Friendship Heights resident was questioned and later released." (source: MUST - the independent Manchester United supporters' trust)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Повеќе од оваа мизерија во која сме нема, а ево и потврда:
"Memphis Depay is the only Man. united player to score a first-half premier league goal at Old Trafford this season, that was in September"

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Братов погоре треба да иде со тоа лопатата да го земе Ван Гал 2-3 пати. :icon_lol:

Инаку се породила оваа на Руни, Кит Џозеф го крстиле, нека му е здрав и жив.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.860
Поени од реакции
2.762
Руни третo дете. Субвенции ќе добие. Нек му е живо и здраво :D

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Повеќе од оваа мизерија во која сме нема, а ево и потврда:
"Memphis Depay is the only Man. united player to score a first-half premier league goal at Old Trafford this season, that was in September"
И тоа во судиското продолжение беше, против Сандерленд.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Пуштете си Da Vinci's Demons,профи серија.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.618
Поени од реакции
11.677
Да смениме тема :D
Го гледам Стоунс и можам да кажам дека е сеоски Џонс на негови години. Пуштете некое клипче што правеше братот дур играше во Блекбурн. Како само стана толку стаклен Бог знае.
Од друга страна никој не вели дека нема да стане топ дефанзивец според работите што ги поседува но сите знаеме како англиските медиуми можат да нафураат одреден талент. Колку е паметно да се лупни толкава сума незнам. И мислењево не е само за оваа утакмица, туку за неколку уназад.
вредат да се лупнат за талент, според мене.
Видовте ли вчера богот на дефанзивата, Канаваро и Малдини у едно тако звани Отаменди какви киксови направи?
кај е дудукот од фан клубов шо го бранеше, шо не му чинеше Рамос?

Sent from my iPhone using Tapatalk

R

red.devil

Гостин
вредат да се лупнат за талент, според мене.
Видовте ли вчера богот на дефанзивата, Канаваро и Малдини у едно тако звани Отаменди какви киксови направи?
кај е дудукот од фан клубов шо го бранеше, шо не му чинеше Рамос?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ќе ти кажев јас ама ќе ме прекори @Epsilon . :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom