Нека го зема телефонот во рака и нека уклучи камера за да ги бара наочарите. Сигурно има солидна камера па побрзо ќе ги најде.Klopp: "I usually have a second pair of glasses but I can't find them because it's hard to find glasses without glasses."
Тема има ? Зар е муабет ова за темаИмате тема за споредба на лиги, префрлете се таму.
Де Геа е крив. Требаше да се отвори случајно топката да не го погоди.Нашите дефанзивци барем пробуваат да скокнат и да земат дуел, овие Остин сам го оставија
И таму кај што си била претпоставувам кладилнца или кафиќ, покрај толку народ а сигурно и со друштво си била, успеа детално да ја запазиш утакмицата и да воочиш дека Малага му одржала фудбалска лекција на Барселона.Не ја гледав денес Јунајтед, таму кај шо бев на два телевизори пренос даваа, на едниот Барса на другиот Јунајтед. И муабетот не беше за денешните натпревари општо кажав за цела сезона.
Па ти и така за сите навиваш божем ќе ти биде проблем ако и Атлетико го стаиш у листата на омилени клубови.Сестра ми е Стефи , затоа ми оди контра , за Атлетико навива .
Што би рекол Џонтра, „урлам“ од хуморовДе Геа е крив. Требаше да се отвори случајно топката да не го погоди.
A ти како успеваш во секоја манџа пипер да клајш, на секој член на форумот контра реплика да му даваш ?И таму кај што си била претпоставувам кладилнца или кафиќ, покрај толку народ а сигурно и со друштво си била, успеа детално да ја запазиш утакмицата и да воочиш дека Малага му одржала фудбалска лекција на Барселона.
Ова ни Фергусон не го може. Браво Стефи, изненадуваш... полека но сигурно го превземаш приматот од Стефан како најексперт за фудбал.
Па ти и така за сите навиваш божем ќе ти биде проблем ако и Атлетико го стаиш у листата на омилени клубови.
Тебе па братучетка да не ти е?Ај доста ја замарате Стефи
Ван Гал во стилот на Овен. Кој ремет му се само мава на ОвенVan Gaal: “I wanted to win this game… but they scored so we lost.”
Веќе му дадоа нов договор. Не бил доволно талентиран за во ливерпул.Сегa гледaм гoлoв нa Али. Леви пaк ќе се oмрси дoбрo зa некoе време. Нaјдoбaр тррaнсфер спoред мене гoдинaвa.
Ниту една лига сезонава не заслужува да се рече најјака. Одамна не паметам олку слаба сезона, општо, во овие „топ 5“ лиги а заклучно со нив и ЛШ. Ако имало сезони во кои по 10 тима вкупно биле прејаки, сезонава сите се лабилни ко тенисерки од типот на Азаренка и Ивановиќ.