Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.223
Поени од реакции
18.361
Klopp: "I usually have a second pair of glasses but I can't find them because it's hard to find glasses without glasses."
Нека го зема телефонот во рака и нека уклучи камера за да ги бара наочарите. Сигурно има солидна камера па побрзо ќе ги најде.

Јас вака правам оти, кога ќе заборавам каде сум ги ставил, уклучувам камера на мобилниот и пребарувам зад секој агол :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Имате тема за споредба на лиги, префрлете се таму.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Нашите дефанзивци барем пробуваат да скокнат и да земат дуел, овие Остин сам го оставија :D
Де Геа е крив. Требаше да се отвори случајно топката да не го погоди. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не ја гледав денес Јунајтед, таму кај шо бев на два телевизори пренос даваа, на едниот Барса на другиот Јунајтед. И муабетот не беше за денешните натпревари општо кажав за цела сезона.
И таму кај што си била претпоставувам кладилнца или кафиќ, покрај толку народ а сигурно и со друштво си била, успеа детално да ја запазиш утакмицата и да воочиш дека Малага му одржала фудбалска лекција на Барселона. :bravobe:
Ова ни Фергусон не го може. Браво Стефи, изненадуваш... полека но сигурно го превземаш приматот од Стефан како најексперт за фудбал. :cuc:

Сестра ми е Стефи , затоа ми оди контра , за Атлетико навива .
Па ти и така за сите навиваш божем ќе ти биде проблем ако и Атлетико го стаиш у листата на омилени клубови. :kafence:

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
И таму кај што си била претпоставувам кладилнца или кафиќ, покрај толку народ а сигурно и со друштво си била, успеа детално да ја запазиш утакмицата и да воочиш дека Малага му одржала фудбалска лекција на Барселона. :bravobe:
Ова ни Фергусон не го може. Браво Стефи, изненадуваш... полека но сигурно го превземаш приматот од Стефан како најексперт за фудбал. :cuc:

Па ти и така за сите навиваш божем ќе ти биде проблем ако и Атлетико го стаиш у листата на омилени клубови. :kafence:
A ти како успеваш во секоја манџа пипер да клајш, на секој член на форумот контра реплика да му даваш ?
Или 24/7 седиш на кајгана и се замараш со сите кој рекле шо рекле.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.875
Поени од реакции
67.440
Сегa гледaм гoлoв нa Али. Леви пaк ќе се oмрси дoбрo зa некoе време. Нaјдoбaр тррaнсфер спoред мене гoдинaвa.
Веќе му дадоа нов договор. Не бил доволно талентиран за во ливерпул.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ниту една лига сезонава не заслужува да се рече најјака. Одамна не паметам олку слаба сезона, општо, во овие „топ 5“ лиги а заклучно со нив и ЛШ. Ако имало сезони во кои по 10 тима вкупно биле прејаки, сезонава сите се лабилни ко тенисерки од типот на Азаренка и Ивановиќ.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ниту една лига сезонава не заслужува да се рече најјака. Одамна не паметам олку слаба сезона, општо, во овие „топ 5“ лиги а заклучно со нив и ЛШ. Ако имало сезони во кои по 10 тима вкупно биле прејаки, сезонава сите се лабилни ко тенисерки од типот на Азаренка и Ивановиќ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom