Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Mzt,,ne be ne "mestat".Kako e mozno be sekogas koga igram Aba liga da se slucuvaat vakvi senzacii.
Krka gubi od ebenata Sutjeska doma,Mzt gi izgazi ovie kurtonite niksicki vo gosti sega kako pocudeni amateri igraat,so eden od najslabite timovi vo liga,a so najjakite ekipi igraaa kako ludi.
Ah be do koga be ke igram gluposti na livce do koga?:mad:
Ebete se be,mestaci skapani.Prokleta liga e ova be,picka vi mater vasa.

[emoji14]lace:
Беа слаби Сутјеска, сега се појачаа со Варда и Раш и не се толку боси...ама требаше Мзт да ги добие.

Аххх МЗТ мамата у пичка да ви ја ебам... Среќа ја бранев кога поведоа 7 разлика во второ полувреме па си ја вратив уплатата барем.

Si rekov ke tepaat,siguren bev uste:eek: so Partizan bese mal koef pa tepaa,si rekov vlegoa vo nekoja forma.
Ovie Sutjeska so orelot Ratko Varda koj dobi otkaz od ebeniot KK Kozuv,:pos: sega kako Cedevita igraa.
Kosot ne go vide Mzt na kraj.
Uste ednas ako izigram ABA kosarka ke se samobaniram i od forum i od kladilnici.
Pa ne e mozno ova.:eek:
Sam sum kriv,na eban 1.25 koef pagam na amaterska liga.:D
Ратко Варда е отац ове игре, да знаеш. :)

Со Партизан тепаа пошо се Партизан, секогаш ќе бидат противник на кој најмногу се палат, заедно со се Ѕвезда.

Дефинитивно не се исплати да се играат мртвиве тимови на волку мали квоти.

Море за Интер ме праша, што не ме праша и за МЗТ :(:(:(
Никогаш не ги играјте на овие квоти МЗТ, никогаш!

Иначе сум заспал како коњина, го меркав Заза Пачулиа минус поени, 10.5 граница, нема шанси да им даде на Таунс и Пековиќ.
Добро е што си заспал Стефане иначе уште во 1/4 ќе те паднеше .

Крис Пол 16 поени прво пол, 4 поени второ пол, границата 20.5 ти ебам среќата

лол у продуженија отиде

Последно уредено:
Њу Орлеанс ги чекав -99.5 и на 1.6 секунди имаше фаул за 3 слободни што мислам и ги немаше и заради тоа надминаа граница.

Какво мучење со Диандре глава ме заболе, да ти ебам шутот бугарски... осеќам на граница ќе ме скине.

@Stefan-kobe za utre nekoe tenisce da pustese??
Trump - Maguire 1 што мислиш?
Hawkins - Perry?
Па нема, сите се ноќни тенисите, ќе ти кажам утре попладне. Снукериве не знам, не играм освен на двата најбитни турнири, УК Чемпионшип и светското.

Ете го Заза раперот,11 поени на полувреме.:icon_mrgr:А воедно има и дабл дабл со 10 скока од кои 6 офанзивни.:несвест:

Слабо денес некако денов,утре понеделнички можда ќе влезе нешто,иако слабо утакмици има..:kafence:

Какво мучење со Диандре глава ме заболе, да ти ебам шутот бугарски... осеќам на граница ќе ме скине.
Wiggins so ubo si pocna,vednas 6 poena,i nisto da pogodi 2 cetvrtina,edvaj 8 poena na poluvreme .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom