Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Де дадете страна каде да ги гледам поените на играчите НБА.

Хибино-Парментје 1 1.50

Играв контра јапонкава против Касаткина и беше на работ на пораз, губеше 5-3 во третиот сет и успеа да сврти на 5-7. После тоа ја гледав против Гергес, може да кажам дека се работи за солидна и доста упорна тенисерка, нормално не е светска класа по квалитет али за ваквите ко Парментје е измислена. Парментје е просечна тенисерка, ноќеска загуби од Поус Тио со 6-1 0-6 0-6. Значи изеде два компира од нејзината сонародничка која е апла просечна тенисерка и нема никаков забележителен резултат. Обично не сакам да се кладам пред некој Слем, ама Хибино не е тенисерка како Азаренка, Шарапова, Кербер и компанија па да ги чува силите за АО, верувам дека ќе игра со 100% од своите можности за да извади некој бод плус на ранг листата.
:motorce::motorce:

D.Wade u zlatna 9.5 granica.neznam dal nekoj iskoristil sabajle.ja sega probav 3X1000 i popravile,go staile na 19.5 .
B.Lopez 19.5-
P.Gasol 17.5-
Vancuver winer 1
Uplata 500den.

:kuracc: за играчиве од НБА, ебате нестабилните копилиња. Новицки фосилот 30 поени дава, Леброн се пали на гревовите Фила, Деандре Џордан и продуженија игра не може 13 поена да убаци. Ни 20 денари не ставам веќе на кретеноидиве.
Моцарт европска кошарка и гледај си на раат.
Џејсон Грејнџер 11.5+
Дава редовно, фрла по 3-4 тројки од утакмица, добар шутер плус има и минутажа.
Кинзи 10.5+
Треба да добие повеќе минути денес и да се уигра со останатите, Олимпија нема добар играч на позиција 2-3 баш, треба да влезе.
Букер 8.5+
Чапин и Раденович си отидоа, треба повеќе топки да добива и да шутира, а и онака е добар играч.
Зек Рајт 8.5+
Со Ѕвезда треба да се пали Американецов, 9 поени се ништо со оглед на тоа колку слобода има.
Савович 13.5+
Главен играч им е откога дојде, сака да се продаде пак. На 4 не знам кој ќе му парира од мртваците Игокеа, така да плус.

Последно уредено:
Како мразам вакви селски екипи како овие Усак, ќе се напалат еднаш годишно и нема да утнат и баш јас ќе го погодам тој момент. Не е можно од какви ситуации погодија тројки, просто се коси со физиката...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom