Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Augsburg 4.5+Бросе 1
Кубан 1
Фенер 2
Аугсбург +4,5
Ајсбарен Берлин +4,5
6.20
Што мислите што да извадам што да додадам... пошто сакам на поголем влог да ги изиграм,да извадам нешто од Џоковиќ и нба играчиве синоќа.
Од хокејов германски се мислам кои 2 да ги извадам за 5+ и Минхен 1 ми е сигурна.Augsburg 4.5+
Eisbaren 4.5+
Schweninger 4.5+
Izgledni tipovi ..
Al utre ima puno parovi igraci,ke se najde nesto .
Од хокејов германски се мислам кои 2 да ги извадам за 5+ и Минхен 1 ми е сигурна.
Аугсбург 4,5+
Келн 4,5+
Швенингер 4,5+.
Па јас планирав да пуштам Бросе 1,Фенер 2,Минхен 1,Швенингер 4,5+ и Келн 4,5+ околу 5 квота,а утре сигурно у Спорт Лајф ке има или Бросе или Фенер у супер тип,така да и поише со 3000 па што биде нека биде.....![]()
Osven tie 3 sto gi pisav preska,Salzburg i Kloten 4.5+,Del 2 5.5+.
Izberi si nesto,se e analizirano,megusebni dueli,posledni 5 utakmici,postignati golovi overall,domasen/gostinski led postignati,prosek na golovi i se drugo ..
E sega od sive ovie 9 nekoja ke zaebe,do utre ke se izberat nekoi 5/6 na uplata od 500den,koef.skoro sigurno 1.4+ .
Најмногу ме интерсира кој се типците што ги регулираат квотите во копачка. Гомна смрдени.
- Иии брат овој стави 2000 на оваа утакмица.
- ауу брат спушти ја од 1.9 на 1.5квота.
- ама брат, на нет не паѓа уопште квотата
-ако брат, мора да има нешто таму при оваква јака уплата!
Охриѓани кај се наогат Бетсити во Охрид ?
Karamela -21.5Дилејни, Џејсон Грејнџер, Вонамејкер плуски од мене, од овие може да се искомбинира.![]()
Со Кармело и со Таунс се слагам. Се врати Нуркиќ за Денвер минатата утакмица 15п и 5 блокади, јак е како бик Јука. Тешко Марк толку лесно да го гази со својата снага...ке му се држи Јука.Karamela -21.5
Towns -16.5
M.Gasol 16.5+
Mislenje ?