Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Momentalno toj marbet sto go ima kaj mene ne mi e siguren,praatp roblemi pri isplata,i vo eden moment koga resiv da uplatam evroliga igraci,gledam na net gi ima mu baram dodatok za igraci mi vika nema i zatoa...
Ostaj tie tamu ..mene kaj niv u starata kladilnica sto mi se ima deseno ..imav dobiten tiket,idam za isplata,i im velam na onie na kasa da zemat sokcinja/kaffe da pijat,mi se nafrlija,koj si ti da ne castis,hahaha..komedija.dobro so se poznavav so nekoi od decata na gazdite,inace maf bese rabotata,da padne golema tepacka .
Al najinteresna prikazna koja sum ja cul,bila za BT,ako ima clenovi od toj kraj neka potvrdat dal e vistina,Rambovci koga mu kazale na eden decko Arsenal e odlozena,a tie si pobedile 2:0(ne me fatete za zbor koja ekipa,sum zaborail),i na detetevo mu isplatile bez dobiten par,nekolku iljadarki mu skratile .

Кој играч е овој Love нека ми се објасни одма да му ебам пич мајчин хахахахаххаха

Кој играч е овој Love нека ми се објасни одма да му ебам пич мајчин хахахахаххаха
11 има до сега, има уште малце до полувреме, што повеќе сакаш?

Wiggins уште на полувреме влезе, Middleton уште еден кош му фали... Ајде Гасол педерче шпанско не си играј курот уште 10 поена како знаеш и умееш :D

И ја го имам плус на еден тикет баш сакав да отворам да видам како се повредил... :busi:
Среќа го имам на тикет кај што ќе ме ебе и Леброн ваљда, иначе мајче ќе му преебев. :D

Види го овој Towns нашол да се докажува сеа крв му ебам пич мајчин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom