Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Suns-Heat ми е доста реален 197,5 +, сврзано со Wiggins 18,5+ и Middleton 18,5+... Lakers - ОКЦ исто би требало да иде 208,5+... Се мислам дали и Гасол 16,5+ да го искомбинирам нешто, или Лопез 20,5+

Копилево Браун на нерви ми иде, подобар е од Клавер едно 3 класи, он подава ко Рондо да е.

Значи поглупо нешто од првата да те еби на тикет нема.

Абе како можеа а останат на 78 граница ги чекам плуска 10 секунди до крај им дава фаул две слободни и ги футккаат И ДВЕТЕ ЕЈЈЈЈ :tapp::tapp::tapp:

Како љуља само Малколм Дилејни,играчиште!!
Ги растури, ја па викам минус ќе иде, ќе му играат добра одбрана, тој кога запна гроб им еба. :D
Браун беше поклон за денес упм, штета немам пари па да го синглирам или да го врзам со уште нешто па да дотерам до 2 квота.

Хрватска-Словенија ракометов 5 гола во една минута.:)

Штимац за 3 минути 4 шута ама сите ги промаши.Ви се тресе снагата на тие што го имате минус.:ROFLMAO:

Последно уредено:
izvinite ne e temava za ova prasanje no bi sakal da znam dali vo site kladnilnici na evro tip ima KENO za igranje dali znaete?

Кевин Лав 15.5+
На кого мртвиот Лав ке даде 16 поена ако не на мртва екипа како што е неговата бивша Минесота.

Марк Гасол 16.5+
Не играат Кортни Ли и Мајк Конли, ваљда ке троши шпанецов. :D

Луол Денг 8.5+
Феникс не знаат кај терат.

Мело 20.5-
Кавај и Спарс.

Вучевиќ 18.5+
По мртва екипа од Бруклин нема,а и Брук не постои у одбрана.

Де Роузан 22.5+
Играч по желен за топка од ДеРоузн не постои, башка овие денови и преговараат за нов договор така да ке игра како задња утакмица да му е секоја, типична циганска работа да извлече што е можно повеќе зелембаќи. :D

Границите се во спортлајф, ке се искомбинира од овие...

Ванамејкер само 8 минути изиграл со 2 поена а цел тим 50 даде во 1/2 .. нешто се повреди или тренеров не го реди да му ебам све.

Ванамејкер само 8 минути изиграл со 2 поена а цел тим 50 даде во 1/2 .. нешто се повреди или тренеров не го реди да му ебам све.
Па нели глеаш дека водат 20 разлика бе :D

Па нели глеаш дека водат 20 разлика бе :D
Гледам али тие 8 минути му се од 1/4 ... само тој ме буши .. Браун го фатив , Цирбес -17.5 3 има дадено , Смит 7.5+ 5 има дадено во 1/4 и Џексон 9.5 + нема влезено сеуште али би требало да префрли и тој .
Џексон 8 поена за 3 минути овај идиотов нема теоретска шанса да даде 12 т.е нема шутнато засега ..незнаев кој да го играм и го пишав последен на тикетот.

Последно уредено:
Шо е со головиве на Германциве хокеј,пола и поише ги даваат коа се бранат со играч мање хахахахахаха[DOUBLEPOST=1452284602][/DOUBLEPOST]
Isto i Freiburg 5.5+ za dobivka .
Осеќам нема да паднат 2 гола у една третина на двеве мајку им спалим.... ако дадат ќе ме освежат....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom