- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.124
- Поени од реакции
- 341
Вака ко на сликава.
Мене некако срање (се извинувам за изразов но морав) ми е Бум тв со тој ограничен број канали.Остај настрана проблемите со сигналот и нивно решавање,можам да ти набројам уште 10 причини за раскинување со бум
Ми останаа уште 11 месеци од договорот па затоа сакав да пробам некако ако може да раскинам договор
Сега плаќам 1500 ден. исто колку што е 3 макс старт + ако додадам макс спорт+ за 250 ден. ќе добијам хд,арените и ск 1до6,па сеа мислам дека се исплати
Кој како сака нека каже бумот не е за овој век
На тој сигурно ќе му продолжат регистрација бидејќи без него понудата не би била тоа што треба да има еден тв оператор.Ako gledame taka i discovery do utre mu se registrirani
Пак ли се премисли?Мислам дека има таков закон но само ако програмата не биде заменета со соодветна,како што беше случајот со national geographic.Немаше некој закон дека можи да се раскини договор без наплата на пенали ако за времетраење на истиот, се смени програмската понуда на операторот?
Така нешто кажуваа АЕК... Можда да побараш на нивниот сајт.Немаше некој закон дека можи да се раскини договор без наплата на пенали ако за времетраење на истиот, се смени програмската понуда на операторот?
Изгледа секој регион/држава на баланов има свој посебен CineStar и секој канал има различен ЕПГ т.е различен распоред на програма а исти филмови. Барем јас така мислам дека е нешто како М1 каналите кој кај нас се достапни на Макс тв.Може некој да ми објасни од кога или од каде е програмскиот распоред на CineStar Premium 1. Нема везе со распоредот на ЕПГ.