Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би требало да ти зима 9 долари (т.е. 8.99) бидејќи мислам дека е поскапено од пред некое време.Ми помина 1 месец фрее, и сега продолжив ама ми зема 9.19 долари нели е 7,99 или некоја такса зима плус?
Google Chromecast.VPN $3 + $9 netflix = $11 .не е многу..дали можам да го поврзам на тв... каков уред ќе ми треба.. твто не ме смарт.. фуего ми е нов ама не е смарт..
дали воопшто е можно да се гледа нетфликс на тв со некаков уред кој ќе оди на прокси па после на нетфликс..
и друга работа дали филмовите имаат англиски subtitles т.е преводи англиски..
За што би се замарал за 5 стотки месечно со туркање и слични работи.. Не дека се малце пари... ама многу покомоетно, порано т.е навреме, поквалитетна слика и се подобро би било на нетфликсЕдно прашање само. Сфаќам у Америка ова да го користат пошто се оди в зандана за симнување торенти, ама оти би купил Нетфликс овде?
3 +9 = 12VPN $3 + $9 netflix = $11 .не е многу..дали можам да го поврзам на тв... каков уред ќе ми треба.. твто не ме смарт.. фуего ми е нов ама не е смарт..
дали воопшто е можно да се гледа нетфликс на тв со некаков уред кој ќе оди на прокси па после на нетфликс..
и друга работа дали филмовите имаат англиски subtitles т.е преводи англиски..
kolku na mesec?