Netflix (стриминг платформа за гледање филмови и серии)

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
А има опција за англиски превод така? Пошто ја така си ги гледам сериите и филмовите.

Друга ствар, обврзан си колку време мораш да користиш?

1. ima opcija za angliski prevod.
2. Ne,koga sakas mozes da otkazes,
Sea preku Hola free vpn se logirav so istiot user i pass na US Netflixot, eden ton drugi ima zanrovi vo filmovi, odbrav Horori i kaj makedonskiot imas samo 22 filma, na US imas 294 filma.

1. ima opcija za angliski prevod.
2. Ne,koga sakas mozes da otkazes,
Sea preku Hola free vpn se logirav so istiot user i pass na US Netflixot, eden ton drugi ima zanrovi vo filmovi, odbrav Horori i kaj makedonskiot imas samo 22 filma, na US imas 294 filma.
Инаку не користи Hola, или барем бриши го од extensions кога ке завршиш со гледање филм.

Не користете Хола, пред некое време апликацијата ја купи друга shady фирма. Засега smartflix.io е подобра опција.

Пу бе да ви го онадам.
Додека немаше Нетфликс сите се као „ејј види каква држава сме, без Нетфликс, не бива ништо“. Сеа кога всушност го иаме, одма да се јадело го()на за тоа „Како ќе дознаеш дека македонец уплатил за Нетфликс? Сам ќе си каже.“ или „бууу, фак Нетфликс, да живее Замунда“. Ствано не заслужувате ништо. Небаре од џеп ви ги зимат парите. До толку ли е тешко да игнорирате нешто шо ништо нема да ви смене у животов?

Онтопик, фино шо е и кај нас мада да изборо на филмови не ми се допаѓа. Да имаме избор како шо имат у америките да ти е мерак пари да им даваш и слободно време да имаш.

Прв ден кога ќе биде достапно Spotify за МК одма уплаќам за премиум, едини сервис што вреди за плаќање.

Prefrleno u televizii.

Ja bi daval za ova pari, ali ponatamu, ne znam ako uspee da me stignat.

Poso sve mi e izgledano od ponudava. :D

Prefrleno u televizii.

Ja bi daval za ova pari, ali ponatamu, ne znam ako uspee da me stignat.

Poso sve mi e izgledano od ponudava. :D
Зошто би давал пари? :D
Стварно не гледам причина, ем нетфликс горе долу го нема тоа арт кино што го гледаш, а блокбастерите ги спушташ на пет милиони гигабајти торенти и ем се фалиш, добитен си во секој поглед :D

Зошто би давал пари? :D
Стварно не гледам причина, ем нетфликс горе долу го нема тоа арт кино што го гледаш, а блокбастерите ги спушташ на пет милиони гигабајти торенти и ем се фалиш, добитен си во секој поглед :D
Покрај торентите, не гледам причина ниту јас. Да беше забранета пиратеријата, за арт киното Criterion е стопати подобар избор. :)

Се додека нема македонски или српско-хрватски преводи е неатрактивен за нашиот пазар. Се регистрирав и би го користел на смарт тв и лаптоп, ама без преводи не е тоа - тоа. Ајде, очекуваме во следниот период и локализација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom