Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
18 ноември 2007
Мислења
165
Поени од реакции
0
epa da bese malu poveke upaten vo vrska so mzt ke znaese zasto ne peevme i zasto bevme tolku!!!!!!!

sakas da ti go postavm istoto prasanje ama obratno , zasto na rab-mzt bevte 20 , a na site drugi utakmici bevte 0?
i da sakam i da nejkam kolku tolku upaten sum mzt i so negovata sostojba kako i so F.A. zasto skopjevo e malo i sekoj so sekoj se znae pa taka da ke slusnes se i sesto.A inace za toa so feni znam deka bevte razocarani posle porazot od vardar koga igravte katastrofalno,i znam deka vo vid na protest ne ste ostanale da ja slavite pobedata nad strumica.

Na rabotnicki-mzt otidoa 20 dusi zasto nikogas nemozes da gi sopres site da neodat na utakmica zasto na site im se gleda kako ke izigraat 2ta najrivalni kluba vo makedonija i otkako ja napustivme salata istite luge pak se vratija vo salata no na neutralna tribina za da si gledaat utakmica a navivackata tribina ostana prazna.

Sega so novava polusezona ako voopsto se ide na navivanje ke se pocne od pocetok do kraj a ako ne se ide na navivanje nema da ideme na niedna utakmica iako znam deka pak koga ke igrate tuka ke dojdat nekolku luge cisto da si gledaat kosarka.

Jas ne go osporuvam toa deka vie sto 3xpobrojni od nas,ali i vie nekogas kazuvate nerealni raboti.:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Остинат, големите луѓе како и големите реки доаѓаат од - провинција.

И пак ќе сум Климчо за тебе, и пак ќе гледам Премиер Лига, и пак ќе останеш детинест човек со комплекс на повисока вредност. Чао.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Micule za Vodja :vozbud: . Falat poveke kako tebe u grupava( inace deckoto na gostuvanje u aerodrom si ide na 300 metri pred site , sam si ide megu zgradi da moca ) :smir:

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Остинат, големите луѓе како и големите реки доаѓаат од - провинција.

И пак ќе сум Климчо за тебе, и пак ќе гледам Премиер Лига, и пак ќе останеш детинест човек со комплекс на повисока вредност. Чао.
Зашто детинест човек со комплекс на повисока вредност? Затоа што има широко познавање од областа на кошарката? Затоа што се што изнесува изнесува со факти? Затоа што никој неможе го демантира па пишува глупости? Затоа?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Затоа што има широко познавање од областа на кошарката?
Тоа не порекнувам.

Затоа што никој неможе го демантира па пишува глупости?
Треба да демантирам дека сум од Охрид? За него секој шо е надвор од Скопје е глуп, неписмен и три нивоа под него. А со такви ограничени луѓе, едноставно нели, нема сврха да се разговара.

П.С. И прекини да му изиграваш поттрчко, писмен е и сам да ми врати.

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
1 Коло. 2 Фебруaри,Струмицa - М3Т.
Ф.А ќе дојдете пaк ?

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Тоа не порекнувам.

Треба да демантирам дека сум од Охрид? За него секој шо е надвор од Скопје е глуп, неписмен и три нивоа под него. А со такви ограничени луѓе, едноставно нели, нема сврха да се разговара.

Не му изигравам поттрчко туку ти тука ми се правиш многу паметен па ме интересира и затоа си прашувам. А и да изигравам поттрчко што тебе те боли курот?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
doagjame

doagjame.iako bese planirano da se gostuva u bitola,taka so novava situacija ke ideme kaj vas.ovojpat se nadevam pojse od eden avtobus.
se zivee za toa.moze pak ke go jademe 20 razlika ali ke peeme ko ludi.
za mzt se zivee.
a moze i da ne iznenada i da tepame.so novive igraci sea ke bideme podobri

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59

Никаде немам кажано, ниту пак ке кажам дека ако не си од Скопје, не те бива! Има доста луѓе на форумов што ги почитувам, а не се од Скопје. Е сега тоа што тебе (да не речам вас) ви одговара да се осеќате глупи само затоашто не сте биле од Скопје и да се тешите дека луѓето мислат така само заради вашето место на живеење не ви е Радикал крив. Вие тоа си го покажавте во вашите постови и кога јас ќе ви посочев факти, како што рече ФА, и кога на тие факти неможевте да најдете одговор па почнувавте да провоцирате, нормално дека секој барем и со минимална моќ за расудување доаѓа до тие заклучоци. Значи, повторувам, не си глуп, може си и прилично паметно дете, ама немаш поима од ова што се зборува на темата и самиот си ствараш слика пред другите која може и не кореспондира со реалноста. Затоа, биди од кај сакаш, ама со тоа што ти го покажа тука, и од Њу Јорк да си, истиот впечаток ке го имав јас, а верувам и не само јас.

П.С. Многу ми е кеиф што најмалку ме почитуваш :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не сте ми јасни бе вие од FA...
Ни CPB има навивачи,ни Струмица ни никој...

Само вие сте.
По што се гледа вашата силина кога нема никаква конкуренција со која би се мереле?
И сами си признавате дека МЗТ е тапа.
Не ми е јасно што тоа докажувате со тоа што дремете на утакмици кои се изгубени?
Веројатно мислите дека некој одраз на верност е тоа нели. Ќе ви кажам што мислам дека е уствари...
Некој као копиљ глеал многу амерички филмови и Green Street Hoolingans like movies,па решил ќе формира група.Ги попалил сите копиљаци во маало,кои биле воодушевени од идејата и Ајродром да биде хулиганско маало.
Уште од деца ве дресираат поголемите копиљаци да навивате за МЗТ и да бидете дел од ФА.Вие сте како Спартанците (само што нема никакви Персијци против вас).
ЗАтоа и тепате сеа филмови со рап музика,тешки дроги и Ново Лисиче Будало филмови.
Вас не ви е во крвта тоа,ве дресираат така.

Да заклучиме.
Вие сте најверна навивачка група во Македонија
Вие сте и најголемите хулигани и све тоа

Но вие не искажувате верност за клубот.
Вие искажувате верност за после да можете да се фалите дека искажувате верност.
Со Аеродром секогаш било така.Правите нешта само за да се фалите со нив.

Ова е единствен Фан Клуб каде не се збори за клубот него за навивачите и нивните успеси.

Имам доста другари од Аеродром и сите сте одлепени по таа аналогија.
Мислите тоа ви носи почит?

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Не ми е јасно што тоа докажувате со тоа што дремете на утакмици кои се изгубени?
Jaс и минатиот пат ти кажав кога пиша на темава и тебе и на сите останати. Дали мислиш дека мене ме боли мочалото дали ти ме почитуваш?

Е сега да ти одговорам на твоите Чаирски тези.

- Струмица има навивачи, од лани, СРВ има навивачи по потреба, значи на принцип ако лапне воџата пари, ке има, ако не не.

- Што докажуваме со тоа што седиме на утакмици кои се изгубени ме прашуваш? Кажи ми што повеќе да правам муабет со тип кој мисли дека треба да се навива само кога се победува? Момак, гледај си таму незнам што и да си гледаш, не ми кажувај ти за навивање, за верност. Имав намера за се да ти одговорам, ама со ова реченица, покажа колку стварно имаш поима од навивање, навивачка култура, поима за тоа како се сака клуб и се тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom