- Член од
- 24 септември 2013
- Мислења
- 344
- Поени од реакции
- 317
I mene mi e taka pusteno crevoto da si tece dole. Bas sabajlevo koga iskacav za rabota pravese defrost i dole bajagi si tecese. Ne e ubavo. Mene mi se bunea komsiite posto im kapese na nivnata klima dole i saksiite, pa probuvav da opraam so vrtenje na crevoto vamu-tamu. Ne mi se bunele za toa sto tece dole posto na site im se taka namesteni. A kaj mene do oluk ima 2,5-3 metra plus ke treba kaj komsiite pod mene da se busi olukot (mene mi e nisko postavena), taka sto ne mi e opcija toa.
A gumickite na klimata site mi se postaveni (uste tie da gi nema i ke me krenat na kloci komsiite), nikogas nemalo problem i na najgolemata magla i minusi. Jes da mojata ima greac na tacnata, pa pretostavuvam toa igra uloga
Imase sliki od pred dve godini koga fati ubava magla i nedela dena ne se kacija temperaturaite nad 0. Mnogu klimi so mrazovi od strana.
Ako nemas greac mislam deka nikako ne ti e pametno da stavas tolku dolgo crevo.
A gumickite na klimata site mi se postaveni (uste tie da gi nema i ke me krenat na kloci komsiite), nikogas nemalo problem i na najgolemata magla i minusi. Jes da mojata ima greac na tacnata, pa pretostavuvam toa igra uloga

Imase sliki od pred dve godini koga fati ubava magla i nedela dena ne se kacija temperaturaite nad 0. Mnogu klimi so mrazovi od strana.
Ako nemas greac mislam deka nikako ne ti e pametno da stavas tolku dolgo crevo.