Во спротивно, сите сме хомофоби!Речиси сите филмови во кои има геј врска мислам дека стартна оцена на имдб им е 8, живи глупости
Те молам немој да ги угнетуваш LGBT. Тоа си се реални оценки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во спротивно, сите сме хомофоби!Речиси сите филмови во кои има геј врска мислам дека стартна оцена на имдб им е 8, живи глупости
Why? Мене ми беа тука некаде и двата. Не би можел да се одлучам кој е подобар.Southpaw > Creed
Why? Мене ми беа тука некаде и двата. Не би можел да се одлучам кој е подобар.
Да, за чувствата се сложувам, и јас тоа ќе го речев, во Creed недостасуваат емоции. Ама од друга страна, во Creed имаш два феноменално одиграни лика (и Роки, и Крид јуниор), а во Sauthpaw само Џејк отскокнуваше од кастот. Силвестер Сталоне мораш да признаеш дека беше подобар од било кога. Јас и на двата им дадов 7/10.creed dobi prolazna od mene oti sramno straightforward si ja izigra kartata nostalgija. Kako film sam po sebe ne mi ponudi nisto. Southpaw isto igrase pederski ama bese pointeresen za gledanje od aspect na cuvstva. Se punev adrenalin, socuvstvuvav etc.. znacitelno poizrazeno od Creed. Zatoa edniot dobi 4ka, drugiov 3ka.
Ali da tuka nekade se I dvata pa subjektivnoto odlucuva.
El methodo (2005), Pan's Labyrinth (2006), El secreto de sus ojos (2009), Wild Tales (2014)Сакам само да предложам неколку филмови кои ги гледав месецов и многу ми се допаднаа.
Time Lapse - тројца цимери наоѓаат апарат кој прави фотографии 24 часа во иднината. Ме воодушеви филмов. Мислам дека ќе им се бендиса особено на луѓето кои ги сакаат Timecrimes.
Coherence - Неколку пријатели се собираат на вечера, кога комета прелетува над Земјата. Снемува струја и двајца од нив одат до соседната куќа. Она што ќе го видат таму е многу чудно
La casa del fin de los tiempos - една мајка е обвинета за убиство на својот сопруг. По поминати многу години во затвор, таа се враќа во куќата во која се случуваат натприродни нешта.
Ex machina - ама овој верувам дека повеќето од вас го имаат гледано.
Исто така, ако некој од вас знае некое филмче да предлоќи слично на претходнонаведениве, ќе му бидам благодарна. Шпански трилери се плус, ама The hidden face, Fermat's room, Nine queens, The orphanage, The uninvited guest, The body, Sleep tight, Timecrimes ми се гледани.
Borgman (2013)Сакам само да предложам неколку филмови кои ги гледав месецов и многу ми се допаднаа.
Time Lapse - тројца цимери наоѓаат апарат кој прави фотографии 24 часа во иднината. Ме воодушеви филмов. Мислам дека ќе им се бендиса особено на луѓето кои ги сакаат Timecrimes.
Coherence - Неколку пријатели се собираат на вечера, кога комета прелетува над Земјата. Снемува струја и двајца од нив одат до соседната куќа. Она што ќе го видат таму е многу чудно
La casa del fin de los tiempos - една мајка е обвинета за убиство на својот сопруг. По поминати многу години во затвор, таа се враќа во куќата во која се случуваат натприродни нешта.
Исто така, ако некој од вас знае некое филмче да предлоќи слично на претходнонаведениве, ќе му бидам благодарна. Шпански трилери се плус, ама The hidden face, Fermat's room, Nine queens, The orphanage, The uninvited guest, The body, Sleep tight, Timecrimes ми се гледани.
Сакам само да предложам неколку филмови кои ги гледав месецов и многу ми се допаднаа.
Не ги пипам овие од новиве испод 7 оцена шо имат уште сега на имдб. Ирационален човек, Данска девојка. Само квалитет бајо мој!!!
Reservoir dogs + Pulp Fiction + Kill Bill смешани во вестерн.The Hateful Eight, what a fucking masterpiece!!
Добро што антипатичната Џенифер лоренс ја одбила улогата на Дејзи Домергју, успат... одлично издание на Џенифер Леј.
Тарантино throwback!! 8.5/10