Џ
Џонтра Волта
Гостин
Да бе проверував сеа, да им ебам матер на овие од имбд што кур не пишале biography. Со други очи глеам на таквите филмови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме оставаш ни еден трејлер да ставам во темаваDodeka vie zborite za kremot, da se posmeeme nie blokbasterdziite.
Pool. Dead.

Можда грешка се изразив за Ди Каприо , се слагам дека го извади максимумот за лично неговата глума , али зборот ми беше било кој друг глумец да беше немаше толкава оценка да има филмот , ниту пак ќе се дигаше толкава прашина за него. Моменталната 8.6 е лудост по сите мерки. Максимум 6 , ништо повеќе.21 Grams гледај го, многу добар филм е.Иначе да, ова ми е прв филм од сите 3 на режисеров.
21 Grams одамна ми е на тапет, не знам зашто сум го испуштил а заредив едно време филмови со Шон Пен.21 Grams гледај го, многу добар филм е.
Пробај де и види дали ти е ОК квалитетот на сликата и звукот.Ќе чекам од трет да ја реши![]()
Carol е катастрофа, другите - watchable.Со каков квалитет се овие скринерите?![]()
Во спротивно, сите сме хомофоби!Речиси сите филмови во кои има геј врска мислам дека стартна оцена на имдб им е 8, живи глупости
Why? Мене ми беа тука некаде и двата. Не би можел да се одлучам кој е подобар.Southpaw > Creed
Why? Мене ми беа тука некаде и двата. Не би можел да се одлучам кој е подобар.