Јануари 2017Јас стварно не знам што чекав досега и не ја гледав втората сезона, добри 5-6 месеци ми стоеше во лаптоп и не стаса на ред...ама ова беше едно од најдобрите возења што ги имам добиено од некоја серија. Буквално, пушташ нова епизода и чекаш да почне за да видиш за кој лик ќе биде и кои глупости ќе го снајдат некого и кој стар лик ќе го најдат.
Она со хотелот Јас си го сфатив како Чистилиште, кој заслужува ќе се врати назад, кој не, ќе си остане таму, макар што со Линделоф никогаш не знаеш на што си...
Вторава сезона >>>>>>>>>>>>Првата сезона!!!
Третава се знае кога почнува?
Ќе дојде брзо тоаЈануари 2017
Јануари 2017
Брзо дојде и веќе одамна пројде ама уште 57 дена... овие нема брзо да дојдатЌе дојде брзо тоа
Погледав малку и не ми задржа внимание и ја исклучив, ама пак ќе и седнам деновиве баш ради што е иста екипа па би требало да има пролазна.Гледавте бе? Никој ништо не искоментира. Сосема нова насока.
Јас мислам дека е мнооооогу потценета серија. Море серииште! Ептен одлепена ствар.Погледав малку и не ми задржа внимание и ја исклучив, ама пак ќе и седнам деновиве баш ради што е иста екипа па би требало да има пролазна.
Не мислиш ти ништо, копираш мои мислења.Јас мислам дека е мнооооогу потценета серија.
Несвесно ти влагам во потсвеста.Потценета е серијава со 7.9 оценка. Искрено очекував да видам минимум 8.8
Јас сум твое алтер его, твојата потсвест, машката страна на ТИ.Не мислиш ти ништо, копираш мои мислења.