Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
boo rusinkite igranje na poluvreme vodat so 3 protiv norveska, odma bi gi zimal vjakireva, akopian i dmitrieva...chernoivanenko mnogu poznato- tapa!

Gi nemat bodojte na vardar sigurno nesto greska e. Brazil i tie gubat od juzna koreja,sigurno poopusteno vlegoa sive ekipi pa i crna gora ne napinaa mnogu, Jovanka dobra bese ,pogodi i nekoja stativa :icon_lol: ama 7 golcina dade. Srbija da igraa Cvijik Lekic,Sanja i Kaca ke gi pobedea na crna gora sigurno. Golmankite bea katastrofa

Два поста се избришани од темата, смирете страсти малце. Истотака, во иднина ќе ги бришам мислењата поврзани за СП во женска категорија, постирани во тема ЖРК ВАРДАР. Си имате посебна тема за СП во женска категорија.

@Сладоледџија не знам каде си гледал, ама еве ги бодовите и на Вардар:
http://www.eurohandball.com/ec/cl/women/2015-16/round/4/Main+Round

Радичевиќ во просек по 7 гола на меч. И сега кој е крив за нејзините очајни игри во Вардар?
Толку пари се фрлаат во бунар, без никаков план.

Радичевиќ во просек по 7 гола на меч. И сега кој е крив за нејзините очајни игри во Вардар?
Толку пари се фрлаат во бунар, без никаков план.
По вчерашниот натпревар на ЦГ многу е јасно дека во Вардар фали квалитетен тренер што ќе знае да постави игра и ќе знае да ги мотивира девојките а не Индира шо на секој тајм аут крцка прсти и уста не отвара а се води ко ПРВ тренер на екипата.

Не ми е јасно како во РК видоа дека фали добар тренер и го ангажираа а тука 3-4 сезони си играат курташак.

Ovie od uprava ako ja zemat Agilar za Lekic kako so kazvat greska na decenijata ke napraet. Aber nemat ovaa gol nemojt da dajt ni asistencija nekoja da naprajt.2 gola prosek po natprevar dali imat ili ne. Isto i Amorim vo katasttofalna forma e ama za nea imat nadez da se vratit vo starata forma.Pena igraciste e alal da i e.

Јованка најдобро десно крило на светсково и три гола помалце од најдобриот стрелец Неагу. Нека ја избркаат и нека не стапнала во Македонија повеќе. 2% дава за Вардар само од тоа што го дава за ЦГ.

Може и Лекиќ ја избркаа зошто беше најдобра ракометарка во светот, а сега е ништо повеќе од просек. Кастратовиќ да ги превземе мажите мислам дека четврто место не ни бега...За во домашно првенство зборам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom