Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
i eden klasa golman ke treba, a najveke sakam da dojde silje solberg, ma da nekako mi izgleda deka ke gi donesat pessoa vo paket so vetkova od csm

Јас изгубив надеж дека бико кога ќе донесат ракометарка од држава посеверно од Германија. Нора Мерк не смееше да се пропушти ако сакаа конкурентен тим за титула во Европа. Вака не знам кој ќе го добие Ѓер.

1934253_1268232059869356_9134930369986935133_n.jpg

:цицки::cuc::zloo:

Сеуште не ми е јасна поентата на календарот. Овде една фотка не е секси ниту асална да речеш ова би закачил на ѕид... Тотален промашај, антиталенти упм...

Треба и од РК да напраат и ако може Брумен, Карачиќ, Македа секој месец да ги има, а и Лацковиќ како што гледам добро се држи ко за 36 год :D

Треба и од РК да напраат и ако може Брумен, Карачиќ, Македа секој месец да ги има, а и Лацковиќ како што гледам добро се држи ко за 36 год :D
Циндриќ :д

Толку е лош календаров што дури ни рандом автомеханичар од Говрлево нема да го закачи у работилница покрај стариот постер од Памела Андерсон од 1981ва година што му стои.

Како ги облекле и во која позадина ги сликале мислиш рекламират Јавна Куќа :pos:

pelisterka-klikovac-grbic.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom