Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OPENED UP DOORS TO THIS AREA OF EUROPE!И тоа што викаш[DOUBLEPOST=1450440425][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 134924
Се гледа дека и газдите не разбираат ништо. Требало да му го подметнат овој агент и на Роџо и сам ќе си заминеше, не ќе мораше да го бркаат.Нa Синклер му истекувa дoгoвoрoт нa крaј нa сезoнa, a се стoпирaле прегoвoрите зa нoв. Пoгoдете кoјa гнaсa oд aгент гo имa пoд зaкрилa :д
Ау началниче, јас глава ставам на трупец дека немаш ЕДНА утакмица изгледано од у21, во животот![]()
Сакаш Ајб да ти титне или јас?Пак шемава со гледање утакмици почиња ? Не гледам пацери. 100 пати сум рекол. Исто ко да гледам Македонска лига .
Титни ми кога некој константно ќе заигра во прва постава од нив.
Сакаш Ајб да ти титне или јас?
Фланаган?
Стерлинг?
Џерард е излезен пред помалку од 20 години. Брат ЏЕРАРД, КАРАГЕР, Фаулер е пред 20тина години.Стерлинг е најдоброто нешто што излегло во последните 20 години и одамна е излезен.
Фланаган непостои нема никад ни да заигра више,Ајб ништо посебно.
Титни ми за останатите. Рендал,Вилсон,Бранаган,Канос итн итн.
Академијата беше Стерлинг,толку.
Џерард е излезен пред помалку од 20 години. Брат ЏЕРАРД, КАРАГЕР, Фаулер е пред 20тина години.
Не не, ти си хаотичен хахахаха
Овие другиве имаат по 17 години, не можам сега да ти титнам ама здравје за некоја година можеби ќе биде нешто. Ќе праиме муабет за Алан и Чиривела.
Па брат, општо не се вадеа играчи освен Овен, Кара, Фаулер и Стиви во време на Улие. Рафа ништо не извади, Хоџсон беше прв што им даде шанса на Кели, Спиринг. Воопшто не се ни работеше на тој поглед, не се замараа со академија. Сега примети дека и финансираат во истата и ќе вадат играчи, слушај ми го зборот.Леле цепидлака еј. 20 години пишав како долг период. . Зборам од тамо негде 2002 до денес . 13 години за да не вртиш пак тема ,нема излезено ништо освен Стерлинг. И толку и ќе ни биде у нареден период.Небитни се сите моментално од академијата.
Пак ќе повторам,титни за Рендал,Смит,Вилсон,Чививела мирилева кога ќе заиграат консантно за Ливерпул.
Па брат, општо не се вадеа играчи освен Овен, Кара, Фаулер и Стиви во време на Улие. Рафа ништо не извади, Хоџсон беше прв што им даде шанса на Кели, Спиринг. Воопшто не се ни работеше на тој поглед, не се замараа со академија. Сега примети дека и финансираат во истата и ќе вадат играчи, слушај ми го зборот.
Ајб веќе го гледам како и повеќе од солиден продукт а слушај ми го зборот за Алан и Чиривела. Сигурно под Роџерс ќе играа, сега Клоп бара друг тип на играчи, брзи и пробивни крила а не техничари и тука може да биде некаков застој. Иначе, доказ дека ќе се потпрат и на академијата е тоа што со доаѓањето на Брендан академијата почна да тренира ист фудбал како и првиот тим, за да им биде полесно да се адаптираат на младите играчи.Дај боже да вадат ама во овие нема квалитет за да играат за Пул. Ќе видиме дал нешто ќе донесат што вреди.