Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не се дистанцирај и ти си Роџерс лавр :D
Не се дистaнцирaм, тaкoџе и Клoп лaвер сум и секoј штo ќе ни биде менaџер ќе јa имa мoјaтa пoддршкa :) дури и Хoџсoн јa имaше.. :rolleyes:
Кaрикирaње беше муaбетoт инaче.

Не се дистaнцирaм, тaкoџе и Клoп лaвер сум и секoј штo ќе ни биде менaџер ќе јa имa мoјaтa пoддршкa :) дури и Хoџсoн јa имaше.. :rolleyes:
Кaрикирaње беше муaбетoт инaче.
Не не, според него ако сакаш еден менаџер, не може да сакаш друг. Ете, он го сакаше Рафа и сега не го сака Клоп :D

Од академијава шанси им давам на Роситер и посебно на Оџо. За другиве ќе видиме.[DOUBLEPOST=1450549513][/DOUBLEPOST]Бтв Ајб и Фланаган сеуште се во тимот. Ако за година - две бидат клоцнати во чемпионшип или пониска лига ќе речиме дека не ги бивало. Дотогаш - силенсио!

Реално, кога некој од академија е добар, се гледа, се знае дека е добар. Сигурен си дека ќе го биде пошто се гледа дека во човекот има фудбал. Се гледаше за Стерлинг, се гледа и за Ајб. Чим малце потфрлува и си ко „хм... ај ќе видиме може ќе биде нешто од него...“, flash forward сезона-две унапред и ете го како грее клупа у Бристол Роверс.

И после ова ли бе чичко Клоп ќе бидеш задоволен од голманите , или и ти не дупиш

Кога нашиот најдобар играч Сако ќе изигра ваква утакмица што треба повеќе. Не знам што да кажам , навистина не знам..

Ја еба џинџерот утакмицата да му ја ебам жената јас него. Иако има и други дрва што треба под итно да летаат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom