Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Пре би го земал Леива али ајде мора пак ние муки да иаме со Бало.Имаше „муабет“ дека ќе дошол кај нас Лопез со ваша доплата и да ви го оставиме Бало.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пре би го земал Леива али ајде мора пак ние муки да иаме со Бало.Имаше „муабет“ дека ќе дошол кај нас Лопез со ваша доплата и да ви го оставиме Бало.
Е уште Лукас ви фали во тој погреб од среден ред што го имате... Хорор филм, Леива-Монтоливо.Пре би го земал Леива али ајде мора пак ние муки да иаме со Бало.
Коа моеш ти Мело да го сакаш у тим као моеш да јадеш трици за Лукас?Е уште Лукас ви фали во тој погреб од среден ред што го имате... Хорор филм, Леива-Монтоливо.![]()
Еј, не му поставувај прашања, влезен е у филм на исцрпни одговори, колумни. Плус ќе ти ги викне од фан клуб, тешко тебе. Знаеш што убаво има да ти изнакажат сите?Коа моеш ти Мело да го сакаш у тим као моеш да јадеш трици за Лукас?
Зборам за вашиот тим бе смрад. Грам креативност немате па уште Лукас ми го сакал. Што кур ќе ти го Лукас жити се?Коа моеш ти Мело да го сакаш у тим као моеш да јадеш трици за Лукас?
Роџо педер, го избрка.http://www.standard.co.uk/sport/foo...g-happy-i-can-only-imagine-what-a3139561.html
И мене ми е кривo aли јебигa.
Чекaј уште не видел :дРоџо педер, го избрка.
Извини Љубинко Марио Друловиќ.Зборам за вашиот тим бе смрад. Грам креативност немате па уште Лукас ми го сакал. Што кур ќе ти го Лукас жити се?
Плус Мело за Лукас е Емерсон.![]()
Роџо педер, го избрка.
А барем има добра ќерка? За другар прашувам.Незнаеше вол да убоде а Џерард го избрка. Ама казна му е што е ќеркаму ја ташла синот на Паско. Не го кунам ја,доста му е и тоа .
А барем има добра ќерка? За другар прашувам.
Што побрзо се помириш со реалноста, дека не беше доволно спремен да ги игра сите утакмици, тоа по лесно ќе ти бидеНезнаеше вол да убоде а Џерард го избрка. Ама казна му е што е ќеркаму ја ташла синот на Паско. Не го кунам ја,доста му е и тоа .