Ќе гoрaм рaди бендoвиве :
Tool, Arctic monkeys..се ми е тињa, реткo песнa-две дa ми се дoпaднaлo
Па не се роќери ни едните ни другите манга. Првите се драпат, вторите се најдобриот бенд и такаrokeri s moravu, ne sfakjam sto ima rokersko vo niv, toa e isto kako radiohead da gi reces rokeri deka se
А шо се Рејдио бе, метал? Ок, све је тоа иве'рица али сепак е сам кајд оф рок не треси! (alternative/experimental, so znam)Па не се роќери ни едните ни другите манга. Првите се драпат, вторите се најдобриот бенд и така
Кој рече рокенрол бе Стојан Тарапуза НЕ се рок рок, оти ако беа рок рок ќе беа само просечен бенд. Вака се експериментален „рок" мешан со трип хоп, филмска музика и остали музичи елементи кои си го прават своето да бидат најдобриот бенд на денешницата.А шо се Рејдио бе, метал? Ок, све је тоа иве'рица али сепак е сам кајд оф рок не треси! (alternative/experimental, so znam)
А не рокенрол не дркај појмове!
се драпам бе од кај знам реков да не мислиш на таков класичен рокенролКој рече рокенрол бе Стојан Тарапуза
Ок, нормално дека не се чист рок, зато реков кајд оф рок (мешанија со рок). Пошо во таков рок појче би биле ролинг стоунс или квин рецимо.НЕ се рок рок, оти ако беа рок рок ќе беа само просечен бенд. Вака се експериментален „рок" мешан со трип хоп, филмска музика и остали музичи елементи кои си го прават своето да бидат најдобриот бенд на денешницата.
иве'рица
И Верица е јака женска...........не знам дали ја знајш x)се драпам бе од кај знам реков да не мислиш на таков класичен рокенрол
Ок, нормално дека не се чист рок, зато реков кајд оф рок (мешанија со рок). Пошо во таков рок појче би биле ролинг стоунс или квин рецимо.
Али во секој случај...
че те каааажааам!И Верица е јака женска...........не знам дали ја знајш x)
https://www.youtube.com/watch?v=j-JmH8VsZA0inace still muse