Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Не знам дали е до мене или изгубив контакт со интересите на помладата генерација, ама ко да нема нови бендови за хејтање ко од нашето време а? Или помалце го потат децава, не сум зачекал..
Па зеле пример од постарите за тоа како не треба да го потат и решиле да не ги прават исти грешки ко торковците пред нив.

Значи не е се така лошо со децава .... се додека не почнат рејдиохед да слушаат.

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Death metal bendovite i tie podzanrovi u metal pravecot, melodic, symphonic, black itn. najmnogu radi tekstovite uzasni im se.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Ќе гoрaм рaди бендoвиве :д
Tool, Soundgarden, Arctic monkeys..се ми е тињa, реткo песнa-две дa ми се дoпaднaлo (n)
Стариот матерјал од мајмунчињата ми беше ок. Имаше некоја жива панк жичка, ама тоа нивно сменување на стил (пласирано од нивна страна како созревање) ми е ептен тиња. Па со она хитон Ду ај вана ноУ ептен :D
Soundgarden не сум ги слушал претерано, имаат тврд гранџ звук, ама не сум се пронашол ептен, иако имаат генијален гитарист. А Tool ми се еден од поинтересните бендови така да не ги чепкам нив.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Претпоставувам ова е темата кај што Nickelback е бомбардиран со лајна? Ја не разбирам зашто стварно, баш поштено музиче си праат, у последно време си ги слушам.

Ама од друга страна мојата приврзаност кон некаква музичка творба/определба на истите тие им носи негативни поени...

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Not my cup of tea :S[DOUBLEPOST=1450140807][/DOUBLEPOST]
Стариот матерјал од мајмунчињата ми беше ок. Имаше некоја жива панк жичка, ама тоа нивно сменување на стил (пласирано од нивна страна како созревање) ми е ептен тиња. Па со она хитон Ду ај вана ноУ ептен :D
Soundgarden не сум ги слушал претерано, имаат тврд гранџ звук, ама не сум се пронашол ептен, иако имаат генијален гитарист. А Tool ми се еден од поинтересните бендови така да не ги чепкам нив.
Ми текнувa уште oтпoчетoкoт мнoгу гoлем хaјп се нaпрaви зa AO и некoјa oдбивнoст ми се ствoри, неaм пoјмa зaштo. Јебигa. Тoa штo нa некoгo не му се дoпaѓa oдреден бенд не знaчи декa истиoт не е квaлитетен генерaлнo гледaнo..
Прoдoлжувaме сo Nine inch nails :D

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Камењата што се тркалаат. Рокенрол диносаурусите. Нивните сатански величества. Најголемиот бенд во историјата на рокенролот. Е па тие.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Not my cup of tea :S[DOUBLEPOST=1450140807][/DOUBLEPOST]
Ми текнувa уште oтпoчетoкoт мнoгу гoлем хaјп се нaпрaви зa AO и некoјa oдбивнoст ми се ствoри, неaм пoјмa зaштo. Јебигa. Тoa штo нa некoгo не му се дoпaѓa oдреден бенд не знaчи декa истиoт не е квaлитетен генерaлнo гледaнo..
Прoдoлжувaме сo Nine inch nails :D
Почнуваш да гаѓаш у срцето на подфорумов..
прво тул сеа ова..
bad bad bad :D

Kajgana Shop

На врв Bottom