Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Ja nemozam da razberam ovie death metal sto slusaat, go kapiraat uopste tekstot? Se slagaat so toa, se sozivuvaat? Ne, ozbilno kakva pesna e taa recimo "women of dark desires"? sto tekst e toa Erzebet Bathory da ja opejuvas zena koja ubila 600 devici i im ja piela krvta i se kapela u kada puna so krv? Na toa nekoj se pali seriozno? :cautious:
Dzabe posebno da gi podvojuvam bendovive koga site gore dole isti debilni tekstovi imaat.
Ali posebno tinejdzerskata publika se pali na tie cradle of filth, dimmu borgir, immortal cannibal.corpse..Im gi slusaat li uopste tekstovite ili samo taka formalno slusaat takva muzika posto mislat "cool" e da si metalec?
:tapp:
Ili marilyn manson :facepalm:

Нема бенд што не е спомнат во темава, испаѓа дека сите се префорсирани :D
Иначе би ги издвоил Ролинг Стоунс и Aerosmith, посебно првите.

Исто би ја спомнал и Мадона иако е соло артист, никогаш не ја сфатив таа цела фама околу неа. Не можам 10 секунди да ја слушам од што ми е одбивна.

rokeri s moravu, ne sfakjam sto ima rokersko vo niv, toa e isto kako radiohead da gi reces rokeri deka se
Па не се роќери ни едните ни другите манга. Првите се драпат, вторите се најдобриот бенд и така :D

(признај сега дека ти го напрајв кефот оти те цитирав :P)

Па не се роќери ни едните ни другите манга. Првите се драпат, вторите се најдобриот бенд и така :D

А шо се Рејдио бе, метал? Ок, све је тоа иве'рица али сепак е сам кајд оф рок не треси! :гик:(alternative/experimental, so znam)
А не рокенрол не дркај појмове!

А шо се Рејдио бе, метал? Ок, све је тоа иве'рица али сепак е сам кајд оф рок не треси! :гик:(alternative/experimental, so znam)
А не рокенрол не дркај појмове!
Кој рече рокенрол бе Стојан Тарапуза :D НЕ се рок рок, оти ако беа рок рок ќе беа само просечен бенд. Вака се експериментален „рок" мешан со трип хоп, филмска музика и остали музичи елементи кои си го прават своето да бидат најдобриот бенд на денешницата.

Кој рече рокенрол бе Стојан Тарапуза :D
се драпам бе :icon_lol: од кај знам реков да не мислиш на таков класичен рокенрол

НЕ се рок рок, оти ако беа рок рок ќе беа само просечен бенд. Вака се експериментален „рок" мешан со трип хоп, филмска музика и остали музичи елементи кои си го прават своето да бидат најдобриот бенд на денешницата.

Ок, нормално дека не се чист рок, зато реков кајд оф рок (мешанија со рок). Пошо во таков рок појче би биле ролинг стоунс или квин рецимо. :P

Али во секој случај...

се драпам бе :icon_lol: од кај знам реков да не мислиш на таков класичен рокенрол

Ок, нормално дека не се чист рок, зато реков кајд оф рок (мешанија со рок). Пошо во таков рок појче би биле ролинг стоунс или квин рецимо. :P

Али во секој случај...
И Верица е јака женска...........не знам дали ја знајш x)

The Doors
The Beatles
Slipknot
Avenged Sevenfold
Kiss
Radio... туку да бе ги имав спомнато. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom