Општи дискусии за ТВ серии

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
FARGO!!! Од Breaking Bad наваму не се случило да пуштам повеќе епизоди во еден ден. Обично една дневно гледам, ама ова е... :drk:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Член од
21 април 2008
Мислења
271
Поени од реакции
131
FARGO!!! Од Breaking Bad наваму не се случило да пуштам повеќе епизоди во еден ден. Обично една дневно гледам, ама ова е... :drk:
една епизода на ден не се гледа од било која серија
ако не изгледаш бар 3-4 у денот исто као да не си ни гледал

Член од
27 септември 2015
Мислења
7
Поени од реакции
0
imashe na a1 edna serija porano ja gledav ama go zaboraviv imeto I nikopgash ne ja dogledav...
Sodrzina:
Alek ros e glaven lik (najverovatno taka se vikashe) I zivej vo eden sovrshed grad ... Gradov mn e bezbeden I ovoj alek ros ke pocvit da se somnevat vo nekoj raboti ke pocnit da ja doznavat vistinata za gradov ... deka pred toa imal drug zivot na koj ne se sekjaval mnogu pa posle ke otkriet deka gi sledat kade se mu gi perat mozocite ..isto tka ke najed I drug koj se somneva no zanego ke dozaat povekje lugje I ke kazat deka e bolen halucinira I ke izcezne , pa potoa alek ke doznae I ke go bara ne ke doznae deka e umren ......itaka nataka
ako ima nekoj idea ili nekakva bilo kakva informacija slobono kazete mi

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Еј вакви има десeтици филмови ама за серија не ми текнува. мене приказнава ме потсети на овој одличен филм.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Ja ostaviv nekoj den temava kako zasebna u film, poveke luge da vidat.

Nema veke potreba, spoeno so opsti.

Kajgana Shop

На врв Bottom