- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.183
- Поени од реакции
- 10.185
што се тиче Goosebumps - oонака лесен, просечен.
Тhe CIty of Lost Children ме потсети на Delicatessen од истиот режисер. Исто добро филмче со интересна тематика. Aко не ти е гледан можиш да го ѕирниш.за не холивудски филмови може да дам препорака на следниве што ги гледав овие денови:
Camaron La Pelicula - биографија за истиот
The City of Lost Children 1995 - режија Jean-Pierre Jeunet
You And The Night 2013 - го изгледав чисто ради саундтракот на м83, иначе перверзен филм.
како ти фати око овој? прв пат или re-watch ти беше?The City of Lost Children 1995 - режија Jean-Pierre Jeunet
JaС пред неколку години го зачекав на тв 1000, ама онака на крај. Тогаш немав интернет за да прогуглам филм со таква тематика, и онаа ми остана мистерија кој е филмот и што се случувало претходно во истиот, оти крајот ми се виде ептен забеган кога се разбркуваа.како ти фати око овој? прв пат или re-watch ти беше?
го рецензирав тука, на доста луѓе не им е гледан баш сакам да чујам мислење
Не ми е баш свежо гледан филмов и малце матна ми е содржината. Но од аспект на сет дизајн и елаборација на гротексни ликови е врв. Стилот на сетот е многу јак, дистописко време со мрачен vintage амбиент. Ми се допадна ептен.како ти фати око овој? прв пат или re-watch ти беше?
Го имам гледано филмот како дете, многу ми е страшен, морбиден, он има таков стил како со fish-eye изобличено. [DOUBLEPOST=1449344314][/DOUBLEPOST]Тhe CIty of Lost Children ме потсети на Delicatessen од истиот режисер. Исто добро филмче со интересна тематика. Aко не ти е гледан можиш да го ѕирниш.
Првпат го гледам, баш се запрашав како го немам гледано порано плус дека е Рон у улога, ја пратам темата редовно да видам добра препорака, ама ете веројатно тој ден сум рипнал некоја страна.како ти фати око овој? прв пат или re-watch ти беше?
Jumanji е ремек дело, све друго е бледа копија.Goosebumps ме потсети на Jumanji, ме врати у детство малце
Ма немој да ме јебеш бре. Ремек делоJumanji е ремек дело, све друго е бледа копија.
http://www.imdb.com/title/tt3538766/ ovoj?@Erich Zann
Mислам дека ти имаше пишано оти си го гледал филмот за Меси. Англиски превод најде ли негде?