Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ех штета, те претрка другиот интернет comic guy :/^ И јас сакав ова да искоментирам.
Чашава ми е третата резервна, минатата година брат ми ми ја скрши првата, пред 1 недела мајка ми втората и сега уште оваа ми остана...btw иста чаша имам cc
Ни првиот дел не беше нешто поарен...Hotel Transylvania 2 - досаден, го исклучив после пола саат.
Ауу, одиш два дена на игнор.dislike - првиот дел ми беше поарен и од инсајд аут.
Веќе е. Јас во средно, и тоа уште пред петнаесетина години пишував есеј по музичко за нив и за „ѕидот”.Денес го изгледав Roger Waters-The Wall. Иако не е класичен филм, него повеќе ќе му дојде како концерт, филмов треба да се најде во училишните учебници и да се пишуваат лекции и состави за него, на писмени прашања за него да има.Шала на страна, топло го препорачувам на секој љубител и не љубител на Пинк Флојд и секако на Roger Waters.
П.С Потајно се надевав дека од некаде ќе излезе Gilmour и ќе се обединат, повторно.![]()
Изгледа дека тоа било само еден изолиран случај каде си имал среќа да наидеш на таков професор. Во периодот додека јас бев средно, часот по музичко постоеше само фигуративно. Практички не се работеше ништо и најчесто тие 45 минути се преспиваа. Најкорисен час беше кога ни дозволи професорот да "свириме" на пијано.. а да, за малку ќе заборавев.. и кога ни даде да чукаме на најчудниот инструмент, триангл.Веќе е. Јас во средно, и тоа уште пред петнаесетина години пишував есеј по музичко за нив и за „ѕидот”.![]()
Денес го изгледав Roger Waters-The Wall. Иако не е класичен филм, него повеќе ќе му дојде како концерт, филмов треба да се најде во училишните учебници и да се пишуваат лекции и состави за него, на писмени прашања за него да има.Шала на страна, топло го препорачувам на секој љубител и не љубител на Пинк Флојд и секако на Roger Waters.
П.С Потајно се надевав дека од некаде ќе излезе Gilmour и ќе се обединат, повторно.![]()
На Емпти Спејсес ми се наежија буквално сите влакна на телото. Што доприносе другиот ден да избричам некои од нив на места каде си треба хигиена.
Концерт што ќе си го вртам мноооогу често.
Поемотивен од овој сигурно не е - клик@wot , гледам ти тргна со анимираниве. Ти се допадна Spirited Away, а? Мијазаки е мајстор во жанрот. Мoја препорака - гледај го My Neighbor Totoro - предвесникот на Spirited Away, Howl's Moving Castle, Princess Mononoke, Ponyo и The Wind Rises, само многу поразличен од нив, а и од сите анимирани филмови кои сум ги гледал воопшто, зашто е единствен во кој не постои негативец. Попозитивен анимиран филм, а истовремено и емотивен и интересен - јас не сум гледал во животот.![]()
@wot , гледам ти тргна со анимираниве. Ти се допадна Spirited Away, а? Мијазаки е мајстор во жанрот. Мoја препорака - гледај го My Neighbor Totoro - предвесникот на Spirited Away, Howl's Moving Castle, Princess Mononoke, Ponyo и The Wind Rises, само многу поразличен од нив, а и од сите анимирани филмови кои сум ги гледал воопшто, зашто е единствен во кој не постои негативец. Попозитивен анимиран филм, а истовремено и емотивен и интересен - јас не сум гледал во животот.![]()
Не сум го гледал, ама јас зборував за филмовите на Мијазаки бе, овој не е негов.Поемотивен од овој сигурно не е - клик
Arrietty ми е во watchlist, ќе го гледам. А за The Wind Rises се согласувам, троа послаб беше од другиве, само јас и нему му давам висока оценка.Da, gi zatepav. Vcera go gledav Totoro <3, Wind Rises go gledav koga iskoci I ne mi napravi bas kejf, Spirited Away I Secret World of Arrietty me osvoija, me vnesoa kompletno u nivnite svetovi (preporaka za vtoriot, me potseti I na Zelda), Iron Giant go izgledav nostalgicno, Hotel Transylvania kecot za da se spremam za dvojkata, Inside I Prince odamna bea vise... ali posledni 10 filmovi mi se animirani. :3
Vecer na repertoar mi bese spomnatiot od Shawn Spencer, Grave of the Fireflies. I posle mora da se uozbilam malku.No klasika e ova, me fajkaat mali fazicki, pred nekoe vreme se staviv na makedonski filmovi, posle mu se staviv na neizgledani od Bergman, sea animirani.. sledno daj-sta-das...