Неофицијално, на тренинзите го пуштале по бурек за тимот до локалната бурекџилница, а имало многу гужва и немал време да тренира завршница.Лингардов кога ќе даде гол бе, редовно во шанси и пак неможе гол да даде
гарант и без бурек се враќалНеофицијално, на тренинзите го пуштале по бурек за тимот до локалната бурекџилница, а имало многу гужва и немал време да тренира завршница.
@tander123 што ќе не даваат на ТВ, сакаш луѓето да испоумрат пред телевизор од фудбалот што го играме?
Кој сакаш пушти го, пак ќе подаваат пети во шеснаесетник. За срамота.Во 85-та го пуштаат Мата, а претходно ги пушти Фелаини и Јанг, играчи кои можат разлика да направат. Нерешено никако не им одговара и со победа на ПСВ последново коло и нерешено на Јунајтед со Волфзбург ќе играат ЛЕ.![]()
Мене Јунајтед уште во на Ферџи денојте ме паѓаше в кладилница стално кога да го пишев а не го пишев често.Junajted tri kola po red me pagjat na kladilnica, so olku doverba imam vo niv nz.
Sent from my D2403 using Tapatalk
Mislev deka vcera go fativ najlesnoto duplanje, aam zgresiv denes uste pobrzo sve bese reseno hhНа што ќе ти потрошиш тие 200 денари сега?
Оди бе пуши курац.
Отаменди ок игра, не е нешто спектакуларен ама да се привикне.. Зошто, глупост направил или го потенцираш Лешоски?Незнам на што памет ке е Пелегрини ако случајно излезе со одбрана Демикелис- Отаменди против Барселона...