FIFA 16

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ти пречи кај Фифа што ЛШ не е лиценцирана, а кај Пес не ти пречи што англиска и слични не се лиценцирани?

Се додека постојат правила како Пивара Скопје да произведува кока кола, а Прилепска Пепси, ова ќе се дешава.

Да не правиме дополнителен муабет и за гејмплејот :)
Во случајов дај му пес или фифа 06 со ЛШ и нека тера :D :D

На иксбокс 360 играм. Има некој проблем да се конектира со ЕА серверите? Не можам да се закачам да направам update squads.
Дали успеа некако да го решиш проблемот? (и јас го имам истиот) Или ке треба да одиме на оригинал. Вака не може ни онлине ни упдате да направи. Попатно да прашам да не знае некој каде може да се најде оригинал фифа 16 за xbox 360?

Дали успеа некако да го решиш проблемот? (и јас го имам истиот) Или ке треба да одиме на оригинал. Вака не може ни онлине ни упдате да направи. Попатно да прашам да не знае некој каде може да се најде оригинал фифа 16 за xbox 360?

Не го решив баш проблемот ама најдов workaround :)
Иди на линков има на него апдејт фајлови и како се поставуваат - http://luckynewman.altervista.org/

Ако не се снајдеш пиши слободно.[DOUBLEPOST=1448124291][/DOUBLEPOST]

Не го решив баш проблемот ама најдов workaround :)
Иди на линков има на него апдејт фајлови и како се поставуваат - http://luckynewman.altervista.org/

Ако не се снајдеш пиши слободно.

znaee nekoj kade moze da se kupi online FIFA za playstation a da bide shippirana vo MK ?

znaee nekoj kade moze da se kupi online FIFA za playstation a da bide shippirana vo MK ?
Воопшто не си јасен..
Бараш онлајн или фифа? Тоа се однесува на пс4 или на пс3? Физичка или психичка(дигитална) копија?

Воопшто не си јасен..
Бараш онлајн или фифа? Тоа се однесува на пс4 или на пс3? Физичка или психичка(дигитална) копија?
imas pravo ne bev dovolno specificen.

Fizicka kopija za PS4 mi treba da si kupim online. Za podarok mi e.

imas pravo ne bev dovolno specificen.

Fizicka kopija za PS4 mi treba da si kupim online. Za podarok mi e.
Можеш од Амазон, eBay али незнам колку ти е исплатливо тоа. Боље иди во Скопје во ПАН европа во Сити Мол, 4000ден. мислам дека е. Посигурно здравје. Ем нема многу да чекаш, а и ќе избегнеш додатни давачки евентуално ако ти ја царинат + може и оштетена да стигне.

Можеш од Амазон, eBay али незнам колку ти е исплатливо тоа. Боље иди во Скопје во ПАН европа во Сити Мол, 4000ден. мислам дека е. Посигурно здравје. Ем нема многу да чекаш, а и ќе избегнеш додатни давачки евентуално ако ти ја царинат + може и оштетена да стигне.
Pa ne sum vo MKD zatoa komplikacija :D

Kolku kosta 16kata za ps3? Najeftino, digitalna kopija.
Ili fifa15.

Ја имам оваа конфигурација но несака да ми ја стартува фифата, ми пишува нешто како демек графичката не ја подржува :

Intel Core2Quad Q9400 2.66GHz
3 GB рам
Nvidia GeForce 9800 GT 1GB

Иначе ја имам оргиналната.

Лесно ви е вас мене не ми ја врти играва, ми се плаче се мачам со ПЕС 16, се сеќавам кога ке си седнев фифа да играм седнеш и се опушташ во играње .. ова седнуваш и ти се ежи косата му поминува топката покрај него како плашило си стои и ја гледа .. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom