Fallout 4

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Штом падне мрак и ги снема god rays и остали ефекти графиката е болна за гледање за игра од 2015г. Али ок, тоа е споредна работа која може да се среди со модирање како во Skyrim. Она што е најважно е што гејмплејот и приказната се перверзија.

Појма немам што перкови да одбирам на почеток, сите ми изгледаат интересно и лом ми е билдот. Играм демек stealth ranged карактер ама ќе убијам еден од далеку и после цела багра ми се става у фаца. :pos:

Igrava mi e 60 fps celo vreme... ama se osekja ko pomalce da e. Neznam dali engino'ot im e takov... Ima nekoj primeteno?

Igrava mi e 60 fps celo vreme... ama se osekja ko pomalce da e. Neznam dali engino'ot im e takov... Ima nekoj primeteno?
Да, до тоа е. Енџинот е од Skyrim. Енџинот на Skyrim беше срање. Што значи и овој сега е срање.

Зомбињава гадно мутирале. Во тројката ретко надвор да ги најдеш. Сега ги има во секој град, село и населба. И брзи се бе и преинтелигентни, пукам од 150 метри со снипер силенцер, снеак 3 и одма ме лоцираат.

Зомбињава гадно мутирале. Во тројката ретко надвор да ги најдеш. Сега ги има во секој град, село и населба. И брзи се бе и преинтелигентни, пукам од 150 метри со снипер силенцер, снеак 3 и одма ме лоцираат.

Ама ептен добро ги имаат направено, те фаќа језа кога ги гледаш како трчаат накај тебе, паѓаат па пак стануваат. Scary stuff! :D

Ви се случило одеднаш сите бои да ви се измешаат (лица, трева...) и кога ги зумирате предметите со пип-бојот да се големи зелени полигони? По иксти пат морам да рестартирам пц. Читам и на нет им се случува вака нешто па го ставаат екзето со виндовс икспе 2 компатибилност. гад демет ќе пробам.
Некои подесувања, ако ви требаат
http://forums.bethsoft.com/topic/1543988-a-data-vault-of-tweaks-and-fixes-for-the-pc-version/
Ама ептен добро ги имаат направено, те фаќа језа кога ги гледаш како трчаат накај тебе, паѓаат па пак стануваат. Scary stuff! :D
гадурии, неколку пати закопани ме имаат фатено, додека не научив дека има едно Q копче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom