Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора supply lines да воспоставиш т.е. да ги поврзиш и назначиш сељачиња кои ќе одат од еден до друг workshop. За тоа ти треба перкот Local Leader.Дали ако ставам материјали во една работилница (workshop-от), можам да ги најдам истите и во некоја друга работилница или морам во таа друга од ново да ставам материјали? Бтв, заспаните зомбиња во ѓубрињата кога одам меѓу згради, ги избегнувам со Q на секои 10тина 20 секунди, прпа![]()
Јас до The Glowing Sea сум со главната приказна, ги завршив Minuteman и Brotherhood of Steel. Сега работам на Railroad фракцијата па кога ќе ги направам моменталните квестови и ќе ми останат само тие што се повторуваат ќе продолжам со The Glowing Sea. Сите фракции се поврзани изгледа со главната приказна.Влегов во Railway и си викам ќе ги завршам сите мисии на Railway пред да продолжам со другите side/main квестови. Но едноставно престанаа да ми даваат квестови. Дали треба да продолжам со main story за да отклучам наредни мисии кај Railway? Или сум избагиран?
Реилвеј, Минутмен, Брадрхуд се факции кои се битни за главната приказна. Така да изглеа си стигнал до делот кај што мора да продужиш со мејнот или пак моеш да почнеш со другите факции (ако не си влезен).Влегов во Railway и си викам ќе ги завршам сите мисии на Railway пред да продолжам со другите side/main квестови. Но едноставно престанаа да ми даваат квестови. Дали треба да продолжам со main story за да отклучам наредни мисии кај Railway? Или сум избагиран?