Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не дека добил шанса туку дека ако си 3 години во клубот мора да докажеш и покажеш повеќе. Башка што е грамада а до сега освен под Клоп не беше константен во прва постава.

Пато доаѓа незнам зашто би го тргнал :)

Секогаш кога си добиваше шанса играше перфектно а ти негираше. Проблемот во неговото нередовно играње треба да се бара кај Роџерс, не кај Сако, зошто братот го форсираше Локи ко да му е син. Испаѓа дека Клоп со 2 дена тренинг напраил Сако да биде дефанзивецот што е во моментов :)

Секогаш кога си добиваше шанса играше перфектно а ти негираше. Проблемот во неговото нередовно играње треба да се бара кај Роџерс, не кај Сако, зошто братот го форсираше Локи ко да му е син. Испаѓа дека Клоп со 2 дена тренинг напраил Сако да биде дефанзивецот што е во моментов :)

Локи не беше пред 2 години тука. Сако пак не играше стандардно.[DOUBLEPOST=1447282933][/DOUBLEPOST]Играше Туре пред него,затоа и си отиде од утакмица кога се накурчи.

Локи не беше пред 2 години тука. Сако пак не играше стандардно.[DOUBLEPOST=1447282933][/DOUBLEPOST]Играше Туре пред него,затоа и си отиде од утакмица кога се накурчи.
Една година е дојден пред него, дојде на 23 и можеби му требаше време да се прилагоди. Тоа не го менува фактот дека цело време бил за класа подобар од Ловрен, нешто што ти негираше, до пред некое време. Сега веќе и сам си свесен дека тоа не е така.

Зашто се излетуваш како Мињоле у празно ?

Јас морам да се излетам пошто ти не влетуваш. И тоа ова не ти е прв пат. Секогаш кога немаш одговор на некое прашање (т.е. имаш ама не ти оди во прилог да го напишиш, игнорираш).[DOUBLEPOST=1447315294][/DOUBLEPOST]
ozbilen si ti deka ture e kvaliteten igrac deka lovren e vrhunski stoper ili skrtel + ti kazav site ovie vo poslednive 5 g samo ednas bea vo top 4 za zal jas duri go sporam i kvalitetot na kutinjo ne e konstanten ima blesoci od negova strana no znae da go nema nigde sekoj slucaj klop go ceka teska borba ovoj kadar na igraci spored mene ne e dostoen za liverpul za negovata slava kako sto kazav tamu vredat 5-6 igraci sako ,klajn,hendo,cutinjo,starig,benteke,milner a dobri za rezervi se lukas ,flanagan,skrtel,minjole,ingsi nekolku mladinci drugo sve e smece

Сам себе убијал. Одлучи се, cutinjo е квалитетен или не? И како е можно некој да напише за Мињоле дека е смече кога ни е најконстантен играч од Нова Година па наваму.[DOUBLEPOST=1447324690][/DOUBLEPOST]http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/joe-gomez-liverpool-fc-injury-10430475
Одлично интервју со Гомез.

http://www.thisisanfield.com/2015/11/carlo-ancelotti-claims-no-talks-with-liverpool-fc-happened/
Анчелоти обелодени дека Ливерпул не контактирал со него а ако тоа се случело, ќе кажел 'да', за да стане нов менаџер на Ливерпул.

Последно уредено:
Што значи дека агресивниот бил прв и едини избор :cool:

Јас морам да се излетам пошто ти не влетуваш. И тоа ова не ти е прв пат. Секогаш кога немаш одговор на некое прашање (т.е. имаш ама не ти оди во прилог да го напишиш, игнорираш).[DOUBLEPOST=1447315294][/DOUBLEPOST]

Сам себе убијал. Одлучи се, cutinjo е квалитетен или не? И како е можно некој да напише за Мињоле дека е смече кога ни е најконстантен играч од Нова Година па наваму.[DOUBLEPOST=1447324690][/DOUBLEPOST]http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/joe-gomez-liverpool-fc-injury-10430475

http://www.thisisanfield.com/2015/11/carlo-ancelotti-claims-no-talks-with-liverpool-fc-happened/
Анчелоти обелодени дека Ливерпул не контактирал со него а ако тоа се случело, ќе кажел 'да', за да стане нов менаџер на Ливерпул.[/quo
ne znaci ako e standarden deka e dobar kutinjo nema konstantna forma ima golemi oscilacii vo negovata igra taka da liverpul ne e n nivoto koe e potrebno nitu klubot ni igracite mozes da brmblas kolku sakas fakt e deka liverpul najmnogu zastana kako klub poslednive 10 g od LS navaka mesto da odi nagore liverpul se spusta samo nadolu inadolu , malku nadez dade taa sezona so luis i tolku bese

Анчелоти обелодени дека Ливерпул не контактирал со него а ако тоа се случело, ќе кажел 'да', за да стане нов менаџер на Ливерпул.[/quo

Не ми е јасно како успеваш да не ме цитираш како шо треба. :)
А кај реков јас дека Ливерпул не тоне во последниве 10 години? Не беше тоа поентата туку ти еднаш пишуваш дека cutinjo не е добар за Ливерпул, а подолу во текстот пишуваш дека kutinjo е еден од подобрите играчи во тимот.

Не ми е јасно како успеваш да не ме цитираш како шо треба. :)
А кај реков јас дека Ливерпул не тоне во последниве 10 години? Не беше тоа поентата туку ти еднаш пишуваш дека cutinjo не е добар за Ливерпул, а подолу во текстот пишуваш дека kutinjo е еден од подобрите играчи во тимот.
Не оти многу го читам членот, ми боде в очи латиницата, ама болдираното е можно во случај кога Ливерпул претендира да биде многу подобар од што е. Не ми текнува баш некој асален пример ама еве, пример голманот на Милан, тој младиот што е. Последниве кола им е најдобриот играч во тимот ама е далеку од квалитет кој што треба да го поседува играч во екипа како Милан.

Не оти многу го читам членот, ми боде в очи латиницата, ама болдираното е можно во случај кога Ливерпул претендира да биде многу подобар од што е. Не ми текнува баш некој асален пример ама еве, пример голманот на Милан, тој младиот што е. Последниве кола им е најдобриот играч во тимот ама е далеку од квалитет кој што треба да го поседува играч во екипа како Милан.

Не ме заебавај. Од сите можни и не можни играчи на Ливерпул, баш Кутињо е тој шо не е константниот и не е квалитетниот?

Квалитетноста со себе носи и константност ..Кутињо е далеку најквалитетен играч во Ливерпул , заедно со Стариџ но ете гледаме што се случува со него. Ако го споредиме со нашите играчи Кутињо е бог , но ако ја земеме неговата константност и го споредиме со играч од баерн , барса , реал , псж , сити ??

Што кажува тоа за Ливерпул? .. Тоа мислам дека сакаше да каже @CELTIK

Не ме заебавај. Од сите можни и не можни играчи на Ливерпул, баш Кутињо е тој шо не е константниот и не е квалитетниот?
Пак истото важи, изгледа не го разбираш типот што сака да ти кажи и затоа се бунтуваш. :D

Кутињо е квалитетен ама не и константен, затоа според мене не е класа играч. Кога ќе направи неколку сезони на врвно ниво а реално за такво нешто има уште малку време, ќе биде класа. До тогаш, ќе држи дел од теоријата на Интерашите дека не може да биде предводник на екипа.

Кутињо е квалитетен, знае да потфрли и да не изигра добро, али она што е константно кај Кутињо е тоа што во 90% од натпреварите он е најдобар играч на тимот.
Пример:
Прва утакмица дава 2 гола и создава 3 шанси, одлични дриблинзи, контрола на теренот.
Втора утакмица 1 асистенција без создадени шанси, пробува да разигра.
Трета утакмица 4 шанси и делува малце изгубено.

Во сите 3 натпревари он е најдобриот играч на Луверпул. Неговата лична неконстантност се должи и на останатите од тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom