Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Озбилен си со постов? Само тие што завршиле лани во топ 4 се квалитетни играчи?

Значи сите играчи ни се супер, штом сме биле во топ4, зошто само тие ги бива?
Или ниту еден не ни бива, вклучувајќи ги и Торес, Суарез, Стиви, Кара, Пепе, Масч кои настапувале за Ливерпул последниве 5 години?

Не знам од која страна да гледам :D

Чим Фланаган бил у топ4 не ја прифаќам тезата дека само најдобрите играчи играат у топ4.

Добра ноќ.

Чим Фланаган бил у топ4 не ја прифаќам тезата дека само најдобрите играчи играат у топ4.

Добра ноќ.
На страна заебанциите, сакаш да ми кажеш дека Флано не изигра змајска сезона кога се боревме за титула?

Тимо Хорн на радарот на Клопо.Моментално брани во Келн а имал мала клаузула(9 милиони).Оваа сезона има просек од 5 одбрани на натпревар,најдобар во тој сегмент во цела лига.
Ако дојде,одма прв голман ќе го направи Клопо,бидејќи е многу подобар од Мињоле.

Тимо Хорн на радарот на Клопо.Моментално брани во Келн а имал мала клаузула(9 милиони).Оваа сезона има просек од 5 одбрани на натпревар,најдобар во тој сегмент во цела лига.
Ако дојде,одма прв голман ќе го направи Клопо,бидејќи е многу подобар од Мињоле.
А има некој што не е? :D

На страна заебанциите, сакаш да ми кажеш дека Флано не изигра змајска сезона кога се боревме за титула?

На Рики подолу му го лајкна коментарот, а на прашањето твое мудро си молчи, како и секогаш. :D

Абе опозиција паднавте ама уште лажете мајкуму :D
Не викаше дека добил премногу шанса, дека Локи е подобар и дека требал многу повеќе да докаже? :)

П.С. Тргни го аватарот, ќе ти се смее некој :D

Озбилен си со постов? Само тие што завршиле лани во топ 4 се квалитетни играчи?
ozbilen si ti deka ture e kvaliteten igrac deka lovren e vrhunski stoper ili skrtel + ti kazav site ovie vo poslednive 5 g samo ednas bea vo top 4 za zal jas duri go sporam i kvalitetot na kutinjo ne e konstanten ima blesoci od negova strana no znae da go nema nigde sekoj slucaj klop go ceka teska borba ovoj kadar na igraci spored mene ne e dostoen za liverpul za negovata slava kako sto kazav tamu vredat 5-6 igraci sako ,klajn,hendo,cutinjo,starig,benteke,milner a dobri za rezervi se lukas ,flanagan,skrtel,minjole,ingsi nekolku mladinci drugo sve e smece

Не викаше дека добил премногу шанса, дека Локи е подобар и дека требал многу повеќе да докаже? :)

П.С. Тргни го аватарот, ќе ти се смее некој :D

Не дека добил шанса туку дека ако си 3 години во клубот мора да докажеш и покажеш повеќе. Башка што е грамада а до сега освен под Клоп не беше константен во прва постава.

Пато доаѓа незнам зашто би го тргнал :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom