Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе другар ЕДНА??? ЕДНААААА???
Ти рече дека нема погодено центаршут, јас ти кажувам дека има, центаршут со кој што ќе ја свртевме утакмицата у наша корист ама Биг Бен се испосра.

^Ти бе мисир еден имаш телефон или немаш? :D

Сакав да се навратам на изјавата на Клоп од пред некој ден дека на овој Ливерпул не му требале многу промени (споредбено со неговата прва сезона во Дортмунд). Да, овој Ливерпул има многу, многу подобро јадро на играчи од тоа што Клоп го начека во Дортмунд во неговата прва сезона (еве @Igorcemk може да потврди). Но овој Ливерпул е далеку од големи нешта. На овој Ливерпул му фалат 3-4 ама квалитетни, докажани играчи. Затоа сум против трансфери на Тиаго Невес или Пато. На овој тим му требаат играчи како Гундоган и Хумелс, па ќе видиме дали тогаш вака лесно ќе ја губиме средината како денеска или ќе примаме гол како оној вториот кога Дан си ја мавна и си натрча уште еднаш и даде гол а околу него имаше 4-5 наши играчи и дали Џан ќе изигра онаква повратна топка со која му креира шанса за гол на Боласи.

Klopp: "When Palace scored I saw many people leave. I felt very alone in this moment."

:(

Стварно еј и ја коа видов кога дадоа кадарот, онака покрај него поминуваат и си идат...

Klopp added: “We decide when it’s over. Of course, the whistle decides, but between 82 and 94 minutes, you could make eight goals if you want and we have to work for that.

Пак истиот муабет како после Сотон. Во овој тим, добри 60% од играчите немаат победнички менталитет.

Многу е рано за оценки. Клоп едвај еден месец го знае тимот, ни припреми имал ни можност да смени играчи. Затоа баталете ја оваа година, битно да се види дека се оди кон подобро па од лето со нови сили.

Многу е рано за оценки. Клоп едвај еден месец го знае тимот, ни припреми имал ни можност да смени играчи. Затоа баталете ја оваа година, битно да се види дека се оди кон подобро па од лето со нови сили.

Да ама ретко кој ова го сфаќа. Сите мислеа дека Клоп ќе мафни со стапчето и од Милнер ќе нилнер ќе направи Пирес. Ливерпул е повторно во период на транзиција кој побрзо ќе го сфати толку подобро за него. Само се надевам дека оваа нема да е долга многу време и дека ќе е последна.

Никој не мисли дека Клоп ќе мафне со стапче и од Милнер да направи Пирес , или од Лалана да направи Рибери ( барем се надевам )
.. Значи овие играчи грешат на основни фудбалски поими. Значи не може играчи од среден ред да немаат шут од далечина , тоа Клоп не може да те научи , не може лев бек да не знае да нафрли , ни пола од центаршутевите да не се добри .. или па оди играј за Шефилд Венздеј или Фулам , очигледно не си за Ливерпул

Сега една нафрлил добра и тоа пази во 4-5 утакмици ( се надевам памтите слободниот удар со казан коа чекаа сите топка на петерец а он едвај дофрли до 16ник , или корнерот коа ја акна позади гол ) и готово критиките треба да престанат? Значи океј Бентеке ја еба најмногу .. ама да беше само оваа ситуација ќе беше добро. Утре Морено ќе има сигурно и некоја добра партија , можеби ( и дај боже ) ќе даде и гол. И после пак ќе го снема .. ќе се заборават предходните утакмици ќе се памти тој гол таа утакмица и That's it.

Контиунитет НУЛА .. одликите на Реал , Барса , Баерн е што нивните играчи се со константни добри игри , а не со привремени блесоци. Тоа е одликата на големите тимови .. ние тепај го челшит , тепај у ЛЕ у гости , ти идат 3ца црнци на Енфилд и те дупат

Добро е, повредата на Сако не се однесува на лигаментите. :) Сепак ќе отсуствува некој период.

nema klop magicno stapce ,za toa se reklo od sekoe drvce svirce nebiva moram da kazam go kazav i pred sezona mizerija sme na visoki topki ne mozam klop da go obvinam za sostavot so koj raspolaga no vo pravo se site koga velat deka ako bea tie igraci tolku dobri vo sautemton istiot ke stignese do top 4 realno nemame ni eden igrac od bilokoja liga koj igral za klub koj e vo top 4 vo taa liga se polnime so gjubre i frlame kup pari kupuvame igraci od timovi koi se na sredina na tabelata pa zatoa i nie tamu sme ,iskreno koga jas bi bil klop onde ke ostanat samo : kutinjo,starige,hendo ,klajn,milner,lukas,bendeke i sako i da flanagan rositer ne gi znam druite mladi igraci se drugo e za niz voda

Неаме играчи кои биле во топ4 во било која лига.
- Ловрен
- Туре
- Милнер
- Кутињо
- Стаџ
- Сако
- Лукас
- Џан
- Шкртс

Разбирам хејт ама дај бе размислете пред да напишете нешто :)
Потоа, хејташ играчи што не биле никогаш во топ4, поради тоа што не знаат што е борба а го лупаш у играчи кои би ги задржал Бентеке и Клајн, играчи кои со тимовите не припариле до топ8 што се вика :)

Трето...ај заеби :D

Неаме играчи кои биле во топ4 во било која лига.
- Ловрен
- Туре
- Милнер
- Кутињо
- Стаџ
- Сако
- Лукас
- Џан
- Шкртс

Разбирам хејт ама дај бе размислете пред да напишете нешто :)
Потоа, хејташ играчи што не биле никогаш во топ4, поради тоа што не знаат што е борба а го лупаш у играчи кои би ги задржал Бентеке и Клајн, играчи кои со тимовите не припариле до топ8 што се вика :)

Трето...ај заеби :D

a koj od ovie osven milner proslata sezona bese vo top 4 pa razmisli i ti uste malku ne gi hejtam no realnosta e taa toa go pokazuva i tabelata vo poslednive 5 g ednas sme bile vo top 4 to e sramota za klub kako liverpul

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom