W
wicked_1
Гостин
Ghost In The Shell, any1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри:Има ли тука некој јунак што гледал филмчиња режирани од Роберт Алтман па да предложи нешто за чоек ко мене, немам многу време слободно у денот па не сакам да губам време на лош филм
*Btw гледни ми се Short Cuts, Gosford Park и The Player и сите прилично добро ми легнаа
Данкешен друже, одма ги ставам да се спуштаатДобри:
Nashville(како Player i Shortcuts само се е поврзано околу кантри музика, со сатира и суптилна комедија(сум се газел на текстовите од песните))
The Long Goodbye(многу кул нео-ноар)
3 Women(драма психолошка, јака глума)
Може и MASH(одамна глеан) и California Split како солидни...
А иам и уште неизглеани шо се на вочлиста..
И мене некако Бонд ми беше мех. Океј беше, ама имало далеку подобри. Убаво почна со сцените у Мексико, адреналинче, од време на време некоја смешка ќе падне и арно се држеше до Рим негде за потоа да стане монотон. Брблање, брблање, пола минута бам-бам, брблање, брблање. Немаа прав негативец, десна рака лев џеб на негативецот прерано го отепаа, плус Батиста од WWE не е за Бонд филм, впрочем ниеден кечер не е.
Фалеше повеќе акција, али пошто технички беше одличен, слика, бои, почетокот со октоподот, музичето, Бонд си беше на место, режисерски добро снимено, од мене 7ца.
И кој курац им требала Леа Сејду, Белучи со 50 години ми беше посексипилна од французинкава.![]()
кај виде нешто раскажано?pa ne morase da go raskazis dva dena po premierata. Imajte barem malce oset.
хаха изгледа на сите ни е врежана во сеќавањето како Малена.Батиста мене ми делуваше како посурова варијанта на Jaws. Ама ми беше океј, што знам...
За Белучи, се почувстував исто како Малена да ја гледам.Дури и во 5-те минути што ја имаше на кадар, милион пати подобра од Леа, се согласувам.
![]()