Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не. Ферер треба да победи ама против Иснер не се игра на оваа подлога, баш му одговара пошто е поспор бетонот, а се игра во сала, без влијание на временските услови.
Надал ми е бет на денот, 1.60 а во одлична форма е за разлика од Вавринка кој се распаѓа од Ролан Гарос навака. Вчера да не беше Троицки неспособен ќе имаше три сета, барем така ми рекоа. Во прво коло ништо специјално против Томич, дегенот имаше и сет топки али не успеа да земе сет. Влече повреда на рамото Стен, мислам дека денес Рафа мора да победи, и тоа 2-0. Вчера беше феноменален против Андерсон, страшен меч одиграа и двајцата.

Друг бет, според мене исто така бет на денот е Фенербахче. Ме плаши што се ретардирани на гости, ама ако не ја добијат Ѕвезда ќе треба да имаат 0 победи на гости. Од Стразбур веќе изгубија, а останатите се пекол гостувања, кое од кое позаебано. Ѕвезда е многу слаба сезонава, изгубија доста клучни играчи, а моментално се со само еден центар и тоа центар кој реално е добар само за измена, а не за прва постава. Јовиќ им е плеј, пред се дефанзивно настроен, со слаб шут, Зирбес центар, ги немаат веќе Марјановиќ и Скорцианитис, двајцата црнци од лани им отидоа, Вилијамс и тој другиот како се викаше забораив. Сега на двојка покрива Мекел, не е лош играч али не е тоа тоа, а глеам и некој црнец земале на 3/4 позиција, играл во НБА, ама џабе, не може тој сам. Калиниќ исто им отиде, најбитниот играч во одбрана. Стварно не гледам како ќе го добијат Фенербахче. Може и т1- поени.

Јас ќе играм на Рафа и Фенер па ќе видиме.
Андерсон го имаше вчера мечот во свои раце, ама ептен глупо одигра во тајбрејкот, посебно на 6-6 кога излезе на мрежа, имаше отворена паралела тој го гаѓа Надал во рекет, да го земеше тој поен ќе имаше меч топка на свој сервис, кога веќе се отиде во трет сет се знаеше што следува, инаку да, Надал е во солидна форма ама не е ништо спектакуларно за неговите можности, Вавринка може да излезе на терен и во еден сет да мавне 50 винери или 50 неизнудени, додека не почне мечот не може да се тврди ништо, мада според мене 80% овде зависи од Вавринка, ако се разигра шансите на Надал се минимални, без разлика на тоа што е во некоја добра низа на мечеви

Ова не смеам да го пропуштам или е јака навлакуша за 1 со низок коефициент или Јаблонец ке ги истури Сигма
Сингл
Jablonec-Sigma Olomouc X2 koef.2.75 BET365 (dvojkata e 8 koeficient)

Дубл
Las Palmas-Real Sociedad 1
FSV Frankfurt-Sandhausen 1x

Ништо не се знае никад нормално, али за мене ова е тип на денот (мислам на 1 на Јаблонец.) Јак тим се, со Либерец 3 екипа по јачина у Чешка, играат отворен, убев фудбал и до сега немаат победа дома. Последната ја играа 3:3 дома, ама со офанзивно појак тим од Сигма, а и ваљда научиле нешто од грешките.

Квинси Милер од Звезда би требало да е +, реално другиве поише ќе се кријат и он би требало да заврши највише акции.

http://www.rezultati.com/utakmica/K4sfgXLr/#detalji
http://www.rezultati.com/utakmica/Agz7jV51/#detalji
Ретка коинциденција во резултатите? :D

Како мислиш Селтик? Демек тие се велесила и треба да го согазат Молде? Ако пратиш добро Молде си гази во таа група со исфорсираните Фенер, Ајакс и пред се Селтик. Норвежаните се одличен тим, само имаа очаен старт на сезоната која таму почна уште во мај. Фатија ритам кон крајот и играат страшно офанзивен фудбал со многу голови и создаваат безброј шанси. Од друга страна Селтик од година во година е се послаб тим и не знам како може да го сметаш за фаворит и тоа демек наместиле за да изгубат од Молде. Шкотите не се ништо посебно и само име имаат повеќе, ростерот и играчите последните години им се катастрофа.

ТАКА Е БРАТМИ, позз (y)

Последно уредено:
Ама вчера на Спортинг и на Селтик им кажале.
Како мислиш Селтик? Демек тие се велесила и треба да го согазат Молде? Ако пратиш добро Молде си гази во таа група со исфорсираните Фенер, Ајакс и пред се Селтик. Норвежаните се одличен тим, само имаа очаен старт на сезоната која таму почна уште во мај. Фатија ритам кон крајот и играат страшно офанзивен фудбал со многу голови и создаваат безброј шанси. Од друга страна Селтик од година во година е се послаб тим и не знам како може да го сметаш за фаворит и тоа демек наместиле за да изгубат од Молде. Шкотите не се ништо посебно и само име имаат повеќе, ростерот и играчите последните години им се катастрофа.

Fener -3.5 H2
Sasari 150.5+
Rojer/Tecau 1
Muscron gg
Eindhoven 1t12+
Achiles gg3+
Bayern III 1X&3+
Koef 36+ uplata 80den

Андерсон го имаше вчера мечот во свои раце, ама ептен глупо одигра во тајбрејкот, посебно на 6-6 кога излезе на мрежа, имаше отворена паралела тој го гаѓа Надал во рекет, да го земеше тој поен ќе имаше меч топка на свој сервис, кога веќе се отиде во трет сет се знаеше што следува, инаку да, Надал е во солидна форма ама не е ништо спектакуларно за неговите можности, Вавринка може да излезе на терен и во еден сет да мавне 50 винери или 50 неизнудени, додека не почне мечот не може да се тврди ништо, мада според мене 80% овде зависи од Вавринка, ако се разигра шансите на Надал се минимални, без разлика на тоа што е во некоја добра низа на мечеви
Да да, неверојатна анализа, све од Вавринка зависело, божем за тенисер во кој се споени Федерер+Ноле се работи. Надал изигра супер вчера, работата е што и Андерсон играше добро и затоа имавме тесен меч во првите два сета. Плус Андерсон е сервер и многу тешко му се прави брејк.

Едит: Да не биде после цитирање ако тепа Вавринка, муабетот ми беше дека не зависи се од рекетот на Вавринка.

Последно уредено:
Mozno li e da dojde od UJP izvestuvanje da plakas danok , za tie so igraat online? Imam povleceno dosta pari godinava od bet365 , strav me faka.

Mozno li e da dojde od UJP izvestuvanje da plakas danok , za tie so igraat online? Imam povleceno dosta pari godinava od bet365 , strav me faka.

Кое црно УЈП? Гледаш не знаат каде им е главата, каде им е газот, можат по затвори да завршат, со твоите доста пари 500 евра ќе се занимаваат.

Како кур е глуп Ферер све му ебам
Ако ја предаде Иснер ќе ми се важи ли?

Последно уредено:
Малком Делајни го имам над 15.5 и сега го изваде последна четвртина а има 15 постигнати ...

Иснер има проблеми со раката, проблеми со ногата, грчеви во стомакот, едвај се движи од умор, ама поради некои само нему познати причини не сака да предаде

Иснер има проблеми со раката, проблеми со ногата, грчеви во стомакот, едвај се движи од умор, ама поради некои само нему познати причини не сака да предаде
И боље му е што не предаде иначе кое пцуење ќе добиеше.
Ако не може да игра кој кур запнуваше у вториот сет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom