Фан Клуб: Челзи

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ќе свиткаме џам со отказ на Мурињо !!!
Кога веќе решија да му дадат шанса на претходниот состанок - нека си останат до крај со подршката. И онака сезоната е веќе отидена низбрдо... нека гледаат да закрпат само некоја дупка во Јануари да може да изгураме до 4 место во ПЛ.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.090
Поени од реакции
2.037
До сега никој во историја на пл кој не успеал во првите 10 кола да собере 18 поени не завршувал во топ 4.
Ете шанса Мурињо да напише уште еден рекорд :D

Има податок колку ќе се кешира неделно за Рамче?

Подобра шанса од оваа за да му се одмазди Ливерпул на Мурињо нема да добие.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.822
Поени од реакции
12.250
До сега никој во историја на пл кој не успеал во првите 10 кола да собере 18 поени не завршувал во топ 4.
Ете шанса Мурињо да напише уште еден рекорд :D

Има податок колку ќе се кешира неделно за Рамче?

Подобра шанса од оваа за да му се одмазди Ливерпул на Мурињо нема да добие.
Не знам колку е ова точно, ама ако е, тогаш рекордот секако ќе биди напишан. Прашањето е од кој пошто нити Ливерпул, нити Челзи, нити Спарс, нити Евертон немаат 18 собрано досега. А дека Лестер и Вест Хем ќе завршат во топ 4 е тешко за верување

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Alo zagoreni, znaete deka imame najveke zeni na fan klubov, show some respect :D
With all due respect, ама ја да си кажам што ми лежи, да нема после ау овој ваков е, таков е, безобразен. Само сум брутално искрен. Така ме учеа од мал, шо на ум, тоа на друм. :D

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.368
Поени од реакции
5.550
With all due respect, ама ја да си кажам што ми лежи, да нема после ау овој ваков е, таков е, безобразен. Само сум брутално искрен. Така ме учеа од мал, шо на ум, тоа на друм. :D
Уживај си бе,и така сите би ја :D

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Нема некоја сликичка од Маринчето, ќе пројде и оваа. Ако го биеме Ливерпул, не ја мењавам бе!

Kajgana Shop

На врв Bottom