Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 29.738
- Поени од реакции
- 39.945
Го знам Русикот од Алфа Плам, го земав во обзир. Но новите модели во последните години не ги прават од гус, туку од тенок лим. Еден колега имаше од новите модели, и после пар години цел му се извиткал и деформирал. Баш утрово зборувавме за тоа, сега има некоја печка од Гуча (Лава мислам) - и е задоволен од неа. Но таа е 18киловати модел, едно 10-12киловати повеќе одошто мене ми треба.
Најпосле Русикот од Алфа Плам, овде чини окулу 25.000 ден. Има тенок лим, нема секундарно согорување... Полскиот Бланка од погоре, чини 34.100 МКД со вкл. ДДВ, ама има 4мм челичен лим, и има секундарно согорување. Му даваат 5 години гаранција.
Јас мислам дека ако изборот е меѓу Рустик и Бланка, тогаш и нема многу мислење.
[DOUBLEPOST=1445942600][/DOUBLEPOST]@zzoranpetrovic да не знаеш каде има упатство за Гри Ломо на српски/хрватски?
Ме мрзи да му преведувам на татко ми...
Најпосле Русикот од Алфа Плам, овде чини окулу 25.000 ден. Има тенок лим, нема секундарно согорување... Полскиот Бланка од погоре, чини 34.100 МКД со вкл. ДДВ, ама има 4мм челичен лим, и има секундарно согорување. Му даваат 5 години гаранција.
Јас мислам дека ако изборот е меѓу Рустик и Бланка, тогаш и нема многу мислење.
[DOUBLEPOST=1445942600][/DOUBLEPOST]@zzoranpetrovic да не знаеш каде има упатство за Гри Ломо на српски/хрватски?Ме мрзи да му преведувам на татко ми...

[DOUBLEPOST=1445962176][/DOUBLEPOST]Konecna odluka mi e pomedju Toshiba Suzumi RAS-B16N3KV2-E1 twin rottary koja mi ja nudat za 1035e so montaza i 3god. garancija i Gree lomo GWH18QD-K3DNA1G/O okolu 930e so montaza i 5 god. garancija!