I mene, mu dadov 4/5. Gi imase site elementi da me osvoi, siguren sum deka e bilo do mene I momentot valda. Wall-e nikoj ne mi go dopira!Очигледно само мене не ми легна толку многу Inside Out.
Забавен, интересен и се тоа да, ама не знам, ми фалеше нешто плус за да ми биде феноменален како некои други анимирани.
Secret Life of Pets го чекам јас, тоа ќе биде атракција и се надевам дека нема да ме разочара.
И ја се потпишуемЕдвај се наканив да го симнам Inside Out.
Wow. Еден од најдобрите анимирани на сите времиња. Одлична идеја, добро осмислени карактери, одличен хумор.
Прошетка до Оскарот.
Право да ти кажам убаво почна и до половина сценариото и ми се свиѓаше, ама после забега во некој тек што не ми се свиѓаше.![]()
Reasons ????????
Исто и мене. Не можеше да ги достигне Up, или Toy Story 3, на пример.Очигледно само мене не ми легна толку многу Inside Out.
Забавен, интересен и се тоа да, ама не знам, ми фалеше нешто плус за да ми биде феноменален како некои други анимирани.
Secret Life of Pets го чекам јас, тоа ќе биде атракција и се надевам дека нема да ме разочара.
Срце си@џимеј iskoci Youth od Sorrentino, ako sakas dzirni go, moze da ti fati oko, ima dobri kritiki. Ja denovive planiram.
аман бе друже Блејд Ранер ако е монотон и досаден не знам што бараш ти у филмови тогашПраво да ти кажам убаво почна и до половина сценариото и ми се свиѓаше, ама после забега во некој тек што не ми се свиѓаше.
Беше монотон и досаден, што за трилер е недозволиво.
Дури Прометеј на Ридли Скот ми беше понапнат.
Музиката на Вангелис ич не ми одговараше со тој апокалиптичен свет. Цело време очекував некој напнат настан да се случи, пошто таква музика имаше.
Костимите беа лоши, сценографијата лоша, особено колите.
Немаше ни развиени ликови, за да барам глума.
Тежок просек што мене едвај ме убеди 5ка да му дадам.
Срце сиВечер ќе се гледа
Кажувај што има друго излезено по торенти што вреди, немам ништо испратено во последниве месец-два.
(исто така може да отвориме тема наменета за - излезе тој и тој филм на торент, постови)
Океј е ако за филмот прашуваш, ама далеку од Prisoners што го споредуваше некој.[DOUBLEPOST=1445692545][/DOUBLEPOST]The.Gift.2015.720p.BluRay.x264-DRONES
Го бива филмов?
мене така ми легна и не знам што е тоа чудно. Не секој од топ250 на ИМДБ ми е арен.аман бе друже Блејд Ранер ако е монотон и досаден не знам што бараш ти у филмови тогаш
башка музиката си беше погодена и совршено одговараше со атмосфетата
Stom drugarite mi preporacaat nekoj film, odma begam kako od gavol od istiot.The.Gift.2015.720p.BluRay.x264-DRONES
Го бива филмов?
Ja do nekade mora da se soglasam zaradi precenetosta I kultnosta.аман бе друже Блејд Ранер ако е монотон и досаден не знам што бараш ти у филмови тогаш
башка музиката си беше погодена и совршено одговараше со атмосфетата