Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не знaм штo сте тoлку преoкупирaни сo менaџер нa тим кoј е 15тo местo. Штo ви сметa :unsure:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Пеп во Сити - договорено, Пеп во Челзи - договорено. Колку Пеповци има у пм...

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Па тоа е работата не ни смета, сакаме да остане. :(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Пеп во Сити - договорено Пеп во Челзи - договорено. Колку Пеповци има у пм...
Oд штo е јaк и сaкa вистински предизвици, двa тимa ќе земе.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.747
За воља на вистината, немаше за што да се буни кај судиите, сите одлуки беа на место. Може да замислам што ке беше, да добиеше некој од Челси црвен, како денес Колочини.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.825
Поени од реакции
12.259

Вaкa пaк прoтив Пул :cuc:
Ајде ќе ти се уклучи Сити модот кај и да е, па да видиме вакво гифче од голот на Агуеро во последна минута :icon_lol:
После тоа голот на Гарсија :gjavol:[DOUBLEPOST=1445819888][/DOUBLEPOST]
Кој си бе ти Мињоле? Да ти ебам тоа Џонтра Волта фацата мртва што ја носиш на тебе. Глуп, ме изнервира, требаше да си тепа Пул, малце ветер у грб да добијат со КЉоп. Али како се израдува кралот кога го даде Бентеке голот. :D
Кој си бе ти да го критикуваш Мињоле? Што ти згреши Мињоле?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Sources claim Mourinho was invited into the referee’s room during the break, but was sent off for raging at Moss over the sending off of Nemanja Matic and the decision to disallow a Cesc Fabregas goal. One unconfirmed account alleged that Mourinho made reference to Arsenal manager Arsene Wenger and then swore at Moss. The Football Association will now wait for Moss’ report before deciding whether Mourinho and assistant first-team coach Silvinho Louro, who was also sent from the dug-out, will serve a touchline ban or be fined.

Хахаха плачип.чка, се се ама дотолку да е исфрустриран од Венгер бе хахаха

Sent from my ST21i using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@RATM Не знам колку пратиш ама Мет Лотон и Мајк Киген од Дејли Мејл не се шпекуланти баш, затоа првиов го земаа и во Телеграф. Ако пребараш тука ќе видиш дека има некои ексклузиви. http://www.dailymail.co.uk/home/search.html?offset=0&size=50&sel=site&searchPhrase=matt lawton&sort=recent&type=article&type=video&days=all

Daily Mail's Chief Sports Reporter named Sports Journalist of the Year

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/article-2988638/Matt-Lawton-named-Sports-Journalist-Year-Press-Awards-revealing-Malky-Mackay-text-scandal.html#ixzz3pdF0SJfo
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Не дека сигурно му даваат отказ ама вечерва почнаа повеќе медиуми да ја шират оваа вест. Не е изгледа баш така силна поддршката а и може нема уште повеќе да биде ако Ливерпул победи идниот викенд.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Па не се нешто нови овие шпекулации за отказ на Мурињо, ке видиме шо ке биди до крај.
Да изгуби од Ливерпул не вервам, тие бетер од нас се моментално, ама пак не мора да значи и дека ако не изгуби од Ливерпул ке остани тренер.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Не знам до кога ќе остане,ама едно знам,омекнал русинов и станал класична :D

Последно уредено:
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
@RATM Не знам колку пратиш ама Мет Лотон и Мајк Киген од Дејли Мејл не се шпекуланти баш, затоа првиов го земаа и во Телеграф. Ако пребараш тука ќе видиш дека има некои ексклузиви. http://www.dailymail.co.uk/home/search.html?offset=0&size=50&sel=site&searchPhrase=matt lawton&sort=recent&type=article&type=video&days=all

Daily Mail's Chief Sports Reporter named Sports Journalist of the Year

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/article-2988638/Matt-Lawton-named-Sports-Journalist-Year-Press-Awards-revealing-Malky-Mackay-text-scandal.html#ixzz3pdF0SJfo
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Не дека сигурно му даваат отказ ама вечерва почнаа повеќе медиуми да ја шират оваа вест. Не е изгледа баш така силна поддршката а и може нема уште повеќе да биде ако Ливерпул победи идниот викенд.
Конкретно за Челзи, Мет нема погодено скоро ништо. Навивачите на Челзи во Англија му се потсмеваат и не го земаат како веродостоен извор никогаш. А сум го прател и јас годиниве, го делам истото мислење со нив.

Види, не е проблем само со новинарот. Целиот текст е шаблонски и празен. Типична карактеристика на паразитско новинарство. Јас и ти можеме слободно да напишеме ваков ист или сличен текст. Зошто? Познато е дека Челзи има историја со лесно бркање на менаџери. Тоа е не ништо ново. Моментално ситуацијата во и со клубот е лоша. Челзи игра лош фудбал, Челзи губи натпревари, Челзи е 15-ти на табела. И нормално во вакви околности, прв на тапет е тренерот, Мурињо. Впрочем сега и Ван Гал да почне да ниже лоши резултати со Јунајтед, истите приказни ќе почнат да се вртат и за него. А и за секој друг тренер.
Неговите замени. Ха, Гвардиола(поврзуван со Челзи 5 години наназад), Симеоне(исто така), Анчелоти(бидејќи најави враќање во тренерските води) и Хидинк како интерим(бидејќи веќе еднаш се најде во таква позиција во Челзи).
Потоа муабетот дека ,,некој''(нема идентитет, Курирски, нема цитат) видел и чул што Мурињо му рекол на Мос во тунелот на полувреме. И сега ние треба тоа да го голтнеме и да речеме ,,ете, сам си го барал. Комплексашот па и повторно Венгер го споменал''. Евентуалното споменување на Венгер е во контекст на,,weak and naive''. Мурињо на тој начин ги тестира аршините на идиотската федерација.
Следно, Хазард и лајкнатата фотографија на Инстаграм. :pos:
Доволно ми беше само ова да го прочитам, а не цел текст, за да сфатам за што се работи. Хазард лајкнал фотографија на која е самиот тој, на некој Инстаграм акаунт. Подоцна тој што ја ставил сликата, истата ја едитирал и го додал нешто ,,Реал Мадрид бла бла''. И оп-англиските паразитчиња наседнале и добиле ексклузива.

Не велам јас дека сигурно Мурињо ќе остане, позицијата му е несигурна, тоа е факт. Но ќе повторам. Тоа го знаеме и јас и ти и сите на форумов. Затоа и текстот на Мет го окарактеризирам како обично ѓубре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom