Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sources claim Mourinho was invited into the referee’s room during the break, but was sent off for raging at Moss over the sending off of Nemanja Matic and the decision to disallow a Cesc Fabregas goal. One unconfirmed account alleged that Mourinho made reference to Arsenal manager Arsene Wenger and then swore at Moss. The Football Association will now wait for Moss’ report before deciding whether Mourinho and assistant first-team coach Silvinho Louro, who was also sent from the dug-out, will serve a touchline ban or be fined.

:ROFLMAO:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Готов е, ви викам ја, менталното здравје му е нарушено, најдобар лек е одмор во Париз, или евентуално во Милано, Порто или Лисабон.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Готов е, ви викам ја, менталното здравје му е нарушено, најдобар лек е одмор во Париз, или евентуално во Милано, Порто или Лисабон.
Има на Телеграф, од таму го пастирав параграфов. Накратко пишуваше, наводно ако изгуби и против Ливерпул, Абрамович ќе го брка, за в.д. до крај на сезона ги пишуваше Хидинк или Анчелоти а после да преземел Пеп. Ама Пеп не го бендисувала политиката на кикање менаџери и не се знае дали ќе прифател за од наредна сезона, хаос.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Луѓе не заебавајте нема лигава да ни биди интресна после. :(
Ја би за нерешено. Да го задржи Клоп континуитетот а Мурињо и континуитетот и работата. Сите среќни задоволни.:P

H

HoT IcE

Гостин
Preubava rabota, izbrkaj edno tvrdoglavo magare od klupa so znae bar dve taktiki i dovedi drugo tvrdoglavo magare so znae 1 taktika. Odlicen poteg bi bil toa, za aplauz.
Ako se brka Mourinho ke bidam za site osven za Guardiola zatoa sto smetam deka e one-trick pony a toa se veke vide i vo Bayern.
E taka, da ne bide ne sum se izjasnil na vreme.
Inace ne veruvam deka ke mu dadat otkaz, u slucaj da se desi ke bidam iznenaden pa togas ke komentirame :)

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.370
Поени од реакции
5.566
Попто беше оправдано свирен офсајд и немаше право да збори

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас мислам дека и при евентуален пораз од Ливерпул нема да добие отказ. Ама после такво сценарио ќе биде многу близу до отказ во иднина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom